Kollektív sebeink gyógyítása: Megbékélés és Teremtő Jóakarat
Június 2017., Hely: Budapest, Váci utca 40. Ars et Vita alapítvány csengő

Majd két hét a gyógyító, teremtő új erők áramlásában.
A régiós sebek gyógyulása egyben a globális sebek gyógyulásának fraktál tere. Ruzsa Ágota és kollégái az elmúlt években rendszeresen keresik és megteremtik azt a dialógikus teret, amelyben a közösségi gyógyulás lehetőségei nyílnak meg magunk és társaink számára hazai és meghívott kollégákkal közösen. 2016-ban és most 2017-ben két alkalommal, június és szeptember (lsd. többet a www.wisdomweavers.wordpress.com oldalon) meghívott társ facilitátorunk Anngwyn St.Just, USA.

Anngwyn St Just Ph.D., rendszerelvű társadalomi traumákkal évtizedek óta foglalkozó szakember,a The Western Institute for Social Research and the University of California, Berkeley kereteiben szerezte meg alapdiplomáját, majd a kollektiv társadalmi traumák oldásába elmélyülve az utóbbi években számos nemzetközi munkája mellett elindított egy gazdag irodalmat..könyveket, cikkeket...Egyúttal kultúrális antropológus, művelődés történész és pszichoterapeuta, aki a kultúrközi törések és sebek gyógyulására irányította figyelmét. Hazájában a The Arizona Center for Social Trauma and ACST International intézet vezetője. Évtizedek óta szoros kapcsolatban együtt dolgozik Peter Levine-nel, akivel együtt a szomatikus megbetegedések és a pszichés gyökerek közötti gyógyulási kapcsolatot dolgozták ki. Anngwyn St. Just dolgozott Észak és Dél-Amerikában,Oroszországban, Lengyelországban, Európa számos más országában... Számos könyv szerzője, melyeket az Amazon.com oldalon megrendelhetőek.

Ruzsa Ágota Éva, www.agotaruzsa.com dialógus és rendszerállító facilitator, metafizikai oktató, aki az elmúlt évtizedekben szakmai fejlesztő munkáját a társadalmi fejlődés, a közösségi tudatosodás és a kiteljesedés szolgálatába állította szervezetfejlesztő, egyéni tudat és szemlélet változást támogató és közösségi intelligenciát kialakító módszertanok és tanítások sokaságával.

Móricz Emese, szervezetfejlesztő, AoH facilitátor, tréner és coach a projekt koordinátora is egyben. Spirituális útkeresőként keresi azokat a kreatív lehetőségeket, amelyekben a misztikus elveket és a 15 évet meghaladó vállalati szakemberként szerzett tapasztalatait ötvözni tudja. Thomas Hübl tanítványaként évek óta az egyén és a kollektív traumák gyógyításával, feloldásával foglalkozik.

Email address *
Név *
Your answer
Telefon-mobil *
Your answer
Szervezet
Your answer
Foglalkozás
Your answer
Részt kívánok venni *
Required
Hozzájárulását a személyes lehetőségekhez mérten minimum-maximum határoztuk meg. *
Required
Honnan, kitől hallottam a programról/ How did I hear of the program *
Your answer
Egyéb észrevétel/ any other remarks
Your answer
Számlát kérek az alábbi címre/ INVOICE ADDRESS
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms