Voluntar Parada Micilor Bicicliști - 7 Septembrie 2019 ora 9 - 14
Parada Micilor Biciclisti revine sâmbătă 2019 la a Va ediție.
Voluntarii sunt asteptati la ora 7 pentru amenjarea zonei de desfăsurare - Bdul Unirii - intre Piata Constitutiei si PIata Unirii si pe parcursul zilei pentru organizarea evenimentelor.
Asteptam cca 1000 de copii pe biciclete, trotinete, cu varste intre 3 si 12 ani, in special, insotiti de parinti sau bunici si ei pe biciclete sau trotinete.

Ca si anii trecuti Parada Micilor Bicicliști si Școala Velo îi invită pe cei mai simpatici bicicliști, de la ora 10:00 la jocuri și activități cu și fara biciclete, iar la ora 12:30 vom începe Parada pe biciclete pe bulevardul unirii.

La finalul paradei vom avea o tombola cu premii pentru copii: biciclete, accesorii, alte produse sau servicii potrivite pentru cei mici.

Cine vrea sa fie alaturi de noi este rugat sa completeze formularul de mai jos pentru a putea fi contactat si repartizat pe activitatile din ziua evenimentului. dar si pentru cele premergatoare acestuia.

In cazul in care intervine o schimbare in programul tau si nu vei putea ajunge in 8 iunie, te rugam sa ne anunti la ioana@go4fun.ro cat mai curand posibil, sa putem realoca taskurile asumate de tine

VELOTECA a pregătit pentru fiecare voluntar, în semn de mulţumire, un sac de protecţie pentru casca de bicicletă şi un tricou sport.

Iti multumim!
Echipa Go4FUN


Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy