Sol·licitud de derivació al "Centre Obert Eixample" i/o al Projecte "Tu pots!"
Xarxa d'Acompanyament Educatiu "Tu pots!" de l'Eixample: espais de suport educatiu i centre obert d'atenció a infants i adolescents en situació de risc.

La sol·licitud està formada pels següents apartats:
1. Dades personals del o de la menor d'edat.
2. Dades de familiars a càrrec.
3. Dades del centre docent (escola/institut).
4. Dades del servei derivador (qui fa la sol·licitud).
5. Necessitats detectades i propostes d'intervenció.

Per poder valorar adequadament aquesta sol·licitud i donar-li ràpida resposta, és necessari omplir tots els camps. Recordeu que tota la informació es tractarà amb estricta confidencialitat i professionalitat.

Omplint aquesta sol·licitud, el servei sol·licitant o derivador es compromet a seguir un pla de treball amb el menor i/o amb la seva família, i que s'implicarà en el seguiment i la coordinació dels mateixos amb l'entitat gestora del servei (Centre Obert Eixample, Casal Loiola o Casp).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Atenció!!! Només poden fer derivacions a Centre Obert els Serveis Socials (bàsics o especialitzats)
Només podeu fer sol·licitud sobre les quals hàgim parlat prèviament.
Les sol·licituds no s'atenen per ordre d'arribada sinó per valoració de la situació descrita a la sol·licitud.
Escollir el tipus de sol·licitud *
Avís legal
La Fundació Privada Viarany, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal. D'acord amb la Directiva Europea 2016/679 del 27 d'abril, queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les dades a fitxers automatitzats, i al tractament automatitzat dels mateixos per la Fundació Privada Viarany, amb finalitats de comunicació i administració relacionats amb l'activitat de l’entitat.
Igualment, d'acord amb la legislació vigent, li comuniquem que el subministrament de les dades és voluntari. Podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit posant-se en contacte per escrit i/o correu electrònic (Fundació Privada Viarany, Carrer del Cardenal Tedeschini, 72, 08027 Barcelona, fpv@fundacioviarany.org).
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació Privada Viarany. Report Abuse