Inschrijvingsformulier
Alvast dank voor uw interesse om deel te nemen aan ons onderzoeksproject rond een autonome shuttle bus op de Brussels Health Campus.

Hier kan u zich inschrijven, uw testdag selecteren en uw gegevens achterlaten waarop we u vanuit het project enkele dagen voor de gekozen testweek een mail mogen sturen met de link naar de eerste survey en praktische informatie omtrent de testrit zelf.

De autonome shuttle rijdt van maandag  27 januari tot vrijdag 14 februari elke weekdag. Hij rijdt om het kwartier een rit die start en eindigt aan de hoofdingang van het ziekenhuis:
op maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag: van 11u tot 14u45  (op het uur, om kwart na, om half en kwart voor)
op woensdag: van 13u tot 15u45 (op het uur, om kwart na, om half en kwart voor)

We vragen u om in de hieronder gekozen week alvast één volledige rit te maken met de shuttle en voor de rit een korte survey in te vullen waarvan de link u bij de bevestingsmail zal worden toegestuurd.
Na uw rit zullen we u nog een folder bezorgen met een link naar een korte survey waarin we peilen naar uw ervaringen rond de bus en de rit.
Alvast dank voor uw deelname!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Om deel te nemen aan de test, vragen we u eerst om akkoord te gaan met ons data en privacy beleid.                                                                       Lees dit hier na: https://avlabbrussels.wordpress.com/test-the-shuttle/data-en-privacy/ 
Clear selection
Ik zal de autonome bus testen op de volgende dag (gelieve een optie aan te duiden)
Mijn naam en voornaam is:
Mijn e-mailadres is (nodig om u de nodige informatie te kunnen doorsturen voor de door u gekozen testdag) *
Mijn telefoonnummer is (nodig om u eventueel op te bellen de door u gekozen testdag zelf):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of imec-SMIT-VUB. Report Abuse