Portile deschise Metoda Calatoria
Data: 11 mai 2018

Locatia: Centrul Coaching For Excellence - Str. Arthur Verona, Nr.14, Sc. C, Et.2 Ap. 32, Interfon 32C (vis-a-vis de Terasa Verona)

Speaker: Patricia Cihodaru este practician acreditat al metodei ”Calatoria” si speaker desemnat de Brandon Bays pentru a preda metoda ”Calatoria” in Romania. Ea imbina pasiunea pentru instrumentele de vindecare emotionala marca ”The Journey” cu experienta de peste 15 ani ca psiholog si psihoterapeut specializat pe psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie experientiala, precum si pe modalitati de interventie psihologica pentru sanatatea emotionala a copiilor si adolescentilor, a copiilor cu ADHD si a copiilor cu agresivitate. Patricia este fondatorul Asociatiei pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale si a oferit numeroase sesiuni de psihoterapie si consiliere one-to-one, precum si conferinte, seminarii si workshop-uri de dezvoltare a inteligentei emotionale si training-uri de deblocare a creativitatii, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Intrarea LIbera. Inscrierea prin formular este necesara. Sunt disponibile 25 de locuri.

Numele și Prenumele *
Your answer
Email *
Your answer
Ce profesie aveți? *
Your answer
Numărul de telefon *
Your answer
De unde ați aflat de intalnire? (Newsletter Journey, Facebook, www.scoalaemotiilor.ro, www.metodacalatoria.ro, numele persoanei de la care ați aflat, Altceva - precizați) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms