Dezvoltarea Apetitului pentRu Educație - DARE
PROIECTUL ESTE DEDICAT STUDENȚILOR DE ANUL I DE LA FACULTATEA DE CONSTRUCȚII CIVILE INDUSTRIALE ȘI AGRICOLE
Prin proiectul DARE ne propunem să creăm un model de integrare în mediul universitar al studenților aflați în grupuri dezavantajate care abandonează cursurile în primii ani de la înscriere cu ajutorul sentimentului de apartenență.
Obiectivele și activitățile se completează reciproc creând o experiență complementară a celei academice și vor aduce un plus pe partea de programe remediale, activități de îndrumare, sprijin, dezvoltare personală, dezvoltare a competențelor socio-emoționale. De asemenea se vor derula campanii de conștientizare, workshop-uri în domenii specifice, vizite de studiu și nu în ultimul rând programe de consiliere profesională și orientare în carieră pentru studenții Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole. De asemenea, prin implementarea obiectivelor propuse se creează un mediu propice de desfășurarea a activităților extra-curriculare prin dotarea unei săli a facultății dedicată acestor activități. Dotarea sălii facultății, dedicată acestor activități, va fi una din modalitățile de asigurare a implementării obiectivelor propuse.
Prin implementarea activităților proiectului DARE se urmărește reducerea abandonului școlar în primul an de studiu al studenților aflați în grupuri dezavantajate și integrarea lor în rândul celorlalte grupuri de studenți.
Email address *
Numele de familie *
Prenumele *
Numărul de telefon *
Specializarea *
Grupa *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms