Înscriere Adunarea Generală Extraordinară 2019
Adunarea Generală Extraordinară a ONCR are loc în data de 2-3 noiembrie 2019, în Bucureşti (intervalul orar exact va fi comunicat împreună cu OZ finală, dar estimăm sâmbătă 10.00-18.00 și duminică 10.00-14.00).

Acest formular va fi completat de fiecare persoană participantă la AGEx până la data de 24 octombrie 2019 inclusiv. El nu înlocuiește transmiterea mandatului în original, ci asigură o bună organizare administrativă a evenimentului.

Reamintim că Centrele Locale pot participa cu un delegat și un invitat, în timp ce Grupurile Candidat pot mandata o singură persoană, fără drept de vot. De asemenea, vă rugăm să luați în considerarea recomandarea noastră ca un membru din delegație să aibă sub 26 de ani.

Dacă un Centru Local participă atât cu delegat, cât și cu invitat, formularul este completat pentru fiecare din cele două persoane.

Formularul poate fi completat până la date de 24 octombrie inclusiv. Tot până la această dată, vă rugăm să vă asigurați că ați trimis prin email la contact@scout.ro MANDATUL delegatului semnat.

Vă mulțumim!
1. Nume Centru Local/ Grup Candidat *
Your answer
2. Nume & Prenume participant AGEx 2019 *
Your answer
3. Funcția în cadrul Centrului Local/ Grupului Candidat a participantului la AGEx 2019 *
Your answer
4. ID de cercetaş *
Acest număr îl puteți găsi în softul www.oncr.ro sau pe cardul de cercetaș
Your answer
5. Adresa de e-mail a participantului la AGEx 2019 *
Your answer
6. Numărul de telefon al participantului la AGEx 2019 *
Your answer
7. Participantul este: *
Required
8. Masă - Echipa de organizare asigură masa de prânz și pauzele de cafea. Te rugăm să alegi tipul de meniu pentru care optezi: *
9. Cazare - Echipa de organizare nu asigură cazarea pe durata Adunării Generale, dar putem sprijini în găsirea unei soluţii. *
10. Alte informații relevante pentru participarea dvs.
Your answer
11. Idei, recomandări și gânduri bune:
Your answer
Sunt de acord ca datele mele personale, incluzând telefonul și emailul să fie folosite de către ONCR pentru anunțuri și informări despre desfășurarea Adunării Generale Extraordinare 2019, pentru a-mi facilita accesul la cazare și interacțiunea cu ceilalți participanți la eveniment *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Organizația Națională Cercetașii României. Report Abuse