UGent zoekt uitdagingen voor studenten
Elk academiejaar werken studenten aan allerlei projecten tijdens hun opleiding aan UGent. DO! wil hen zoveel mogelijk in contact brengen met het werkveld en de maatschappij en doet daarom beroep op bedrijven, organisaties en de publieke sector om onderwerpen door te geven. Zo willen we vermijden dat de eindresultaten op de kast blijven liggen en willen we hun open blik op de wereld aanwakkeren. Durf denken, maar vooral ook Durf doen!

DO! verzamelt deze uitdagingen centraal en verspreid ze dan onder de betrokken lesgevers of initiatieven. Met één indiening bereik je een erg diverse doelgroep studenten uit een groot aantal opleidingen zoals ingenieurs, economen, wetenschappers, productontwikkelaars, … De studenten zoeken een oplossing voor de uitdaging en werken die uit tot bv een verslag, een prototype, een plan, aanbevelingen, … We zijn op zoek naar open uitdagingen en niet naar duidelijk gedefinieerde opdrachten om de studenten de vrijheid te geven het creativiteitsproces volledig te doorlopen. Indien mogelijk is het probleem maatschappelijk georiënteerd en hebben de studenten de vrijheid om met het idee verder te gaan en een eigen bedrijf op te starten.

In de brochure (op https://www.ugent.be/thefoundry/en/uitdagingen.pdf) vind je meer informatie over de verwachtingen in beide richtingen en de verschillende vakken die interesse hebben.

Dit online formulier moet ingediend worden voor 19 augustus 2019.

It is no problem to provide the answers to the questions in English, but in that case your challenge will be communicated in English as well.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service