Túra a Pocsováliste- és a Ronki-szorosokba – 2019. április
Időpont: 2019. április 27., szombat

Túraszervező: Mezei Elemér

Részvételi díj (az utazás költségeit tartalmazza): EKE-tagoknak és 18 év alattiaknak 45 lej, a többi résztvevő számára 65 lej.
Figyelem!!! A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A fizetéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a weboldalunkon: http://www.ekekolozsvar.ro/index.php/turatervek/turaismertetok/132-eke-pocsovaliste-ronki-2019-aprilis

Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
Életkor: *
Your answer
EKE-tag? *
Helység: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mailcím: *
Your answer
Adatfeldolgozási tájékoztatás
A szervezők a résztvevők által jelen űrlap kitöltésével önként szolgáltatott adatokat feldolgozzák a következő célokra: a résztvevők nyilvántartása; kapcsolattartás a résztvevőkkel a túra előtt, közben és után; fizetési bizonylatok kiállítása; statisztikák készítése a túrán való részvételről; a résztvevők tájékoztatása az EKE-Kolozsvár 1891 további rendezvényeiről. A szervezők a feldolgozott adatokat biztonságos körülmények között, szigorúan bizalmasan kezelik, harmadik személyeknek át nem adják. A résztvevők önként hozzájárulnak közölt adataiknak a fentebb említett célokra való felhasználásához. A regisztrált személyek kérhetik adataik törlését nyilvántartásunkból, amennyiben visszalépnek a túrán való részvételtől, illetve a túra lebonyolítása után. Az erre vonatkozó kéréseket e-mailen, az egyesület e-mail címére kell küldeni.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service