Classes mtb d'Adults

Benvingut! complimentar aquest formulari es el primer pas per portar el teu nivell de pilotatge al següent nivell. En aquestes classes et sumaràs a un grup d'entusiastes de la bicicleta i monitors especialitzats que t'ajudaran a millorar en un entorn relaxat i divertit.

Hi han 2 grups:
Dimarts: 20:30h a 21:30h
Dijous: 20:30h a 21:30h

El grup de dimarts és mixte, el de dijous és femení. Les classes començen el 17 de Setembre, descansem per nadal, tornem a arrancar el Gener i fins a final de Juny.

Per a poder començar, s'ha de seguir uns passos que et detallem a continuació:


PAS 1) Tenir el forfait anual del Bikepark. Aquest et dona accés il·limitat al park per practicar tot lo après.
Es renova cada gener, per als que comencen de nou al Setembre o mig curs tenim quotes reduïdes adaptades a cada cas.
El cost anual és de 120€ i inclou l'accés il·limitat al park + samarreta personalitzada del bikpark

Adjuntem link del formulari per als nouvinguts:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecMl0KXzTvafb5bWDA3_INxks7Oug9_BH6tnlmbM2df3AUEg/viewform


PAS 2) Complimentar la secció que hi ha més avall en aquest mateix formulari.

PAS 3) Fer el pagament dels 60€ trimestrals el 1r dia que vens a classe.


*les classes no es suspenen mai encara que faci mal temps, els 60€ et donen accés a 1h de classe setmanal, si no vens a classe no es tornen els diners.
Email address *
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Data Naixement
MM
/
DD
/
YYYY
CATSalut
Your answer
DNI
Your answer
Telèfon Mòbil
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Direcció
Your answer
Codi Postal
Your answer
Població
Your answer
Horari
Servei opcional de Traster + Manteniment bàsic. Aquest servei et permet tenir la teva bicicleta sempre al bikepark en un penja-bicicletes numerat, apart el nostre equip netejarà, revisarà, inlfarà i greixarà la bicicleta de forma periòdica, per a que tu, no t'hagis de preocupar de res. Cost: 10€/mensuals amb assegurança per robatori inclosa.
AUTORITZO al nen/a inscrit en aquest Campus/Estades a participar en totes les activitats de BIKE PARK que organitza el mateix BIKE PARK. Declaro que no pateix cap mena de malaltia física o psíquica que li impedeixi el normal desenvolupament del Campus/Estades/Casal/Esdeveniment i les seves activitats, renunciant expressament a exigir cap responsabilitat per les lesions que puguin derivar com a conseqüència de la pràctica ordinària de les activitats pròpies del Campus/Estades/Casal/Esdeveniment. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal l'informem que les dades personals i de salut facilitats en el full d'inscripció, així com els que s'obtinguin al llarg de la seva relació amb BIKE PARK seran incorporades i tractades al fitxer de BIKE PARK del qual és titular BIKE PARK, amb la finalitat de gestionar les activitats esportives. L'informem que les seves dades seran cedides en els supòsits previstos per Llei. El subscriptor garanteix la veracitat de les dades aportades i pot accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades en els termes legals establerts en la següent adreça: BIKE PARK VILA-SANA, Camí del Palau (Vila-Sana), 25245 (Lleida). Igualment, autoritzo BIKE PARK a fer fotografies o vídeos del meu fill/a i exposar-los a la pàgina web www.BIKEPARK.com i en mitjans de comunicació, en les instal·lacions on realitzem un esdeveniment així com en cartells i flyers informatius, sempre dins de l'àmbit d'activitats esportives.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy