Δήλωσε συμμετοχή στον δωρεάν κύκλο μαθημάτων “Xρήση smartphone, tablet, internet & εφαρμογών” για Δημότες άνω των 60 ετών
Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση των δύο πρώτων κύκλων, για τους επιχειρηματίες και τους νέους της πόλης μας, ακολουθεί ο επόμενος και τελευταίος κύκλος ανάπτυξης δεξιοτήτων για δημότες ηλικίας άνω των 60 ετών με θέμα «Xρήση smartphone, tablet, internet & εφαρμογών».

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας «Zoom» και είναι δωρεάν, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 30 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Περισσότερα για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στο www.ilioupolismart.gr

Δηλώστε συμμετοχή έως και την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 14:00.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 18:00 έως 21:00, τις ακόλουθες ημέρες:

- Πέμπτη 02/12, 18:00 - 21:00
- Παρασκευή 03/12, 18:00 - 21:00
- Σάββατο 04/12, 18:00 - 21:00
- Κυριακή 05/12, 18:00 -21:00

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν έγκαιρα με email για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων και μετά το τέλος των μαθημάτων όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων:

Θα ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα smartphones (Android & iOS).
Θα ανακαλύψουν, γιατί τα tablet είναι μια εξαιρετική επιλογή για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και πως μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά.
Θα ανακαλύψουν τα πιο δημοφιλή social media, καθώς και το πως μπορούν να τα χρησιμοποιούν για να παραμείνουν σε επαφή με τους οικείους τους.
Θα γνωρίσουν το Facebook και όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρει.
Θα ανακαλύψουν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για smartphones & tablets.

Η σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν πίσω, αντίθετα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά, ώστε να διεκδικήσουμε τις νέες ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούμε όλοι μαζί τις αμέτρητες δυνατότητες, που μας προσφέρει το διαδίκτυο.

Κλείνοντας τον φετινό εκπαιδευτικό κύκλο, πιστεύουμε πως η τεχνολογία - και πρέπει και μπορεί - να κάνει καλύτερη τη ζωή όλων μας και φυσικά εμείς ως Δήμος θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε νέες δράσεις, που θα υπηρετούν αυτήν την πεποίθηση μας και θα καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε, να καινοτομούμε δημιουργικά και να ανοίγουμε νέους δρόμους.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Επώνυμο *
Όνομα *
Ηλικία *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Email *
«Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την πολιτική για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Δήμου Ηλιούπολης, που επικαιροποιημένη βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr/services/gdpr). Η συγκατάθεσή μου δύναται να αρθεί με σχετική δήλωσή μου αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο DPO@ilioupoli.gr . Η άρση της συγκατάθεσης δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας.» * *
Συναινώ στην επικοινωνία του Δήμου Ηλιούπολης μαζί μου; * *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy