Häng med på Nepaldagar!
Unga Hörselskadade bedriver ett internationellt utvecklingssamarbete med två hörselorganisationer och som en del av samarbetet kommer nepalesiska representanter på besök till Sverige. I september får UH finbesök från Nepal och därför bjuder UH i samarbete med HRF Stockholm in till gemensamma aktiviteter för att ha roligt och lära sig mer om hur det är att leva som hörselskadad i en annan del av världen samt lära känna en annan kultur. 

På lördagen den 21 september 18.00 möts vi i HRF Stockholms nya lokaler på Malmgårdsvägen 63 A och inleder med nepalesisk middag, umgås och lär känna varandra! (frivilliga kan dock redan från 15.00 få träffa Unga Hörselskadades projektledare Sara Bryntse och organisationssamordnare Hanna Bergström som båda varit i Nepal samt våra nepalesiska gäster och laga mat tillsammans i samma lokaler, kontakta kansli@uh.se vid intresse) Under kvällen får vi bland annat höra spännande föreläsningar om livssituationen för personer med hörselskada i Nepal och Bolivia och pröva på att pynta våra egna hörapparater.

På söndagen den 22 september möts vi upp vid Karlaplan kl. 10.00 och därefter tar vi våra nepalesiska gäster på museibesök till Vasamuseét och njuter av medhavd lätt lunch. Vi tar färjan från Djurgården till Gamla stan där vi besöker Livrustkammaren och strosar runt på gatorna innan vi avslutar med en typisk swedish fika med festis och kanelbullar framför kungens slott. 

Deltagaravgift
350 SEK för hela helgen. I detta ingår resa, vandrarhemsboende, mat, aktiviteter och lokaltrafik för alla som bor utanför Stockholm med kranskommuner. För stockholmsbor bekostar UH allt utom boende och lokaltrafik (då vi utgår från att många har sina egna SL-kort i Stockholm - är så inte fallet kan du givetvis kontakta oss på kansli@uh.se). För deltagande enbart lördag är deltagaravgiften satt till 150 SEK och söndag 200 SEK.

Anmälan görs senast den 1 september via anmälningsformuläret nedan. I anmälan anger du om du är medlem i UH eller HRF. Om du är boende i Stockholm och vill anmäla dig efter den 1 september kan du kontakta kansli@uh.se och får då delta i mån av plats.

Läs mer om Nepaldagarna: https://uh.se/nyheter/hang-med-pa-nepaldagar/.

Jag samtycker till att informationen jag lämnar för mig eller mitt barn i samband med anmälan till Unga Hörselskadades aktivitet används i syfte att förmedla information inför under och efter aktivitet samt i syfte att skapa en tillgänglig verksamhet som möter den anmäldes behov. Läs mer hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy på vår hemsida www.uh.se. *
Required
Namn (för- och efternamn) *
Your answer
Personnummer (YYMMDD-XXXX) *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Vilken ort reser du till och från? *
Your answer
Uppgifter till anhörig (namn och telefonnummer) *
Your answer
Har du någon allergi? *
Your answer
Vilka är dina kostpreferenser? *
Your answer
Har du behov av: *
Required
I vilken/vilka organisationer är du medlem i? *
Required
Boende? *
Jag samtycker till att Unga Hörselskadade publicerar bilder där jag är med i följande sammanhang. Observera att du alltid kan dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss på kansli@uh.se. Vill du ha mer information? Läs i vår integritetspolicy som finns på vår hemsida. *
Required
Något särskilt du vill tillägga eller informera oss om?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Hörselskadade. Report Abuse - Terms of Service