Ανθεκτική Αθήνα | Ερωτηματολόγιο Αντιλήψεων
Το πρόγραμμα Αστικής Ανθεκτικότητας του δήμου Αθηναίων (100 Resilient Cities) ξεκινάει το 2016 με τη διάγνωση του βαθμού ανθεκτικότητας της πόλης, μέσα από μια καταγραφή των απόψεων των πολιτών της.

Θέλουμε πολύ να ακούσουμε την άποψή σας, γι' αυτό σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να συμπληρώσετε το παρακάτω σύντομο ερωτηματολόγιο.
Τι είναι η Αστική Ανθεκτικότητα;
"Αστική Ανθεκτικότητα" είναι η ικανότητα κατοίκων, κοινοτήτων, θεσμών, επιχειρήσεων και δομών μιας πόλης να επιβιώνουν, να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται ανεξάρτητα από τις χρόνιες πιέσεις και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (απρόσμενα σοκ) που τυχόν αντιμετωπίζουν.
"Απρόσμενα σοκ" είναι τα ξαφνικά, μοναδικά γεγονότα που απειλούν την πόλη, φυσικά ή ανθρωπογενή (π.χ σεισμός, πλημμύρα, τρομοκρατική επίθεση, επιδημία, κλπ.
"Χρόνιες πιέσεις" είναι οι καταστάσεις και τα φαινόμενα που αποδυναμώνουν τον αστικό ιστό καθημερινά ή σε περιοδική βάση (οικονομική κρίση, ανεργία, γήρανση υποδομών, αδιαφάνεια, κτλ).
Μάθετε περισσότερα για την έννοια της Αστικής Ανθεκτικότητας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://resilientathens.wordpress.com/city-resilience/#more-13
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service