Round tables | e-commerce on its own cannot save you
Een serie van twee round tables over de toekomst van retail, door Incentro, in samenwerking met Looker en commercetools.

De round tables bestaan uit twee discussie sessies met C-level en eindbeslissers van verschillende vooroplopende retailbedrijven. We zullen een community creëren van gelijkgestemden in de sector, zodat waardevolle ideeën en inzichten kunnen worden gedeeld. Het hoofddoel is om verschillende expertises en visies samen te brengen, zodat we naar één gezamenlijk doel kunnen toewerken: zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst van retail. Zo omarmen we verandering en zorgen we dat de economie aantrekt.

We moedigen je aan om aan te schuiven bij beide round tables. Tijdens de sessies gaan we dieper in op de veranderingen in retail en de customer experience sinds de komst van COVID-19, de nieuwe benadering van klanten en onze visie op de toekomst.

Data
Round table 1. Donderdag 17 september, 15.00-16.00 uur (Online via Google Meet)
Round table 2. Datum wordt bepaald o.b.v. beschikbaarheid aanwezigen sessie 1

De eerste sessie blikken we terug op de grootste ontwikkelingen en uitdagingen sinds de komst van COVID-19, delen we ervaringen en oplossingen en bespreken we de visie op de toekomst van retail. Tijdens de tweede sessie denken we samen na over een mogelijke strategie en delen we advies op basis van onze learnings. Zo zijn we samen klaar voor de toekomst.

Locatie
Dit event zou offline plaatsvinden, maar door recente ontwikkelingen hebben we besloten om de discussie online plaats te laten vinden. De sessie vindt plaats via Google Meet. De Meet link wordt later gecommuniceerd met de deelnemers. In overleg met de deelnemers wordt bepaald of de tweede sessie online of offline plaatsvindt.

De sessies worden in het Nederlands gehouden.
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Wat zie je als je grootste kans en de grootste uitdaging voor het succes van jouw bedrijf sinds de komst van COVID-19?
Incentro beschermt en respecteert je privacy. Om je praktische informatie te sturen over dit evenement dienen wij je gegevens te bewaren. Daarnaast zouden wij het leuk vinden om je bij te praten over allerlei interessante nieuwtjes en events. Mag dat? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Incentro. Report Abuse