Formular înscriere curs online SCIM - 40 de ore
Bine ați venit!
Vă invităm la cel mai complex curs online despre Comisia de Control Intern Managerial din unitățile de învățământ preuniversitar, pe care îl puteți parcurge în ritmul propriu, asincron, pe platforma de e-Learning Vivid Education.

Participarea la curs presupune achitarea unei sume de 350 de lei, taxă care include şi transmiterea prin email și poștă a Diplomei de Absolvire (cu 40 de ore), eliberată de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, înscris în R.N.F.F.P.A.A.

Pe parcursul cursului ne propunem să discutăm concret fiecare aspect al activității Comisiei SCIM, cu exemple, bune practici și modele de documente care pot fi descărcate în format editabil de pe platformă.
După înscriere, veți primi pe e-mail factura proformă, iar după ce efectuați plata, vă vom transmite datele de acces la curs, împreună cu un ghid de folosire a platformei.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în câmpurile de mai jos:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume şi prenume:
Telefon de contact:
Instituția unde lucrați în prezent:
Funcția:
Informații necesare pentru eliberarea diplomei:
Locul naşterii (localitate şi județ):
CNP:
Adresa poștală unde să trimitem diploma: (Str., Nr., Bl., Sc., Et., Ap., Loc., Jud.)
Sunteți de acord cu faptul că vom colecta datele dumneavoastră și le vom prelucra până la finalizarea cursului, în vederea confirmării înscrierii, eliberării diplomei și a facturii?
Clear selection
Sunteți de acord să primiți materiale utile și comunicări de marketing pe email, conform politicii de protecție a datelor prezentată aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy