HIK P09 - Sommarträning? +Utvärdering 20/21
Vi vill kartlägga intresse, förväntningar och föräldraengagemang inför eventuell sommarträning under 2021.
Vi vill dessutom ha ett underlag för utvärdering av säsongen.
Vi ser ert svar som självklart och räknar med ett så utförligt svar som möjligt som tack för det ideella engagemang vi ledare lägger på era barn och som en garant för att vi får ett så stort underlag som möjligt för att ytterligare förbättra och utveckla vår verksamhet,

Mvh
Ledarna
Namn *
Tankar kring sommarträning? *
Vi vänder på steken lite. Vilka tankar finns kring sommarträning? Förväntningar på mängd och innehåll? Kommer spelaren delta? Vad anser du som förälder, vad kan vi förvänta oss av killarna? Hur många gånger i veckan ägnar sig ert barn åt annan idrott under sommarperioden (april-september)? Hur prioriteras sommaridrott vs innebandyn nu när killarna fyller 12 år under kommande kalenderår? Har du som förälder intresse/kompetens/engagemang att vara med och planera/genomföra/utvärdera/sätta upp mål etc. Ni har alltså med säkerhet mer kompetens än oss "innebandytränare"! Många som konditionstränar, är hjältar på gymet eller i "boxen", är med i föreningar och löpgrupper, kör triathlon etc. Du har kanske kontakter och möjligheter att erbjuda gruppen möjligheter och utmaningar? Kan du tänka dig att ansvara för ett/flera pass? Du/Ni föräldrar har alltså fritt spelrum att bidra med tankar, tips, idéer eller funderingar!
Andra funderingar kring genomförd säsong? *
Ris eller ros? Bra/dåligt? Roligt, tryggt, inspirerande? Socialt? Barnens upplevelser och förväntningar? Hur har intresset påverkats av ej matcher/cuper etc? Hur ser det ut inför kommande säsong? Hur kommer tex vinterträning för sommaridrotterna prioriteras? Finns det mer specifika funderingar eller tankar så är ni förstås välkomna att kontakta oss ledare på annat sätt!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy