Записване за стипендията на "Подарете книга"
С този формуляр доброволец и дете могат да заявят участие в Стипендията.

Какво е стипендията?
Стипендията на "Подарете книга" е предизвикателство, което отправяме към децата и техните ментори-добрволци. Всяко дете на възраст има възможност да си постави цел от предварително дадения списък с идеи и заедно с неговия доброволец да работят за постигането ѝ. Всяко дете постигнало целта си в срок ще получи еднократна стипендия от 100 лв.

❓Как?
За участие за стипендията не е нужно да си добър в определена област, а да си поставиш мотивиращо, но постижимо лично предизвикателство, което с усърдна работа да постигнеш в срок.Никой не се съревновава и всички, които постигнат целта си ще получат стипендията! Най-хубавото е че всеки сам може да избере предизвикателството, което го мотивира в зависимост от силните и слабите му страни!

1️⃣Избери предизвикателство от зададения списък или ако искаш да постигнеш нещо друго, което не виждаш в списъка го обсъди с доброволеца си.
2️⃣ Попълни формуляра за записване заедно с доброволеца. Важните неща, които трябва да отбележите са колко време ще работите по целта и периода на отчитане.
3️⃣. Работи за постигане на целта и отчитайте редовно прогреса си чрез формуляра за отчитане на прогрес
4️⃣ Браво, ти положи труд и усилия и заслужи стипендията си! Гордеем се с теб! 💟


Пример: Ивана иска да участва в стипендията и обсъжда това с един от любимите си доброволци - Калина. Калина и Ивана заедно решават, че е най-добре Ивана да подобри своя английски, защото е полезно умение за бъдещето. Заедно си поставят срок от 3 месеца да изпълнят целта и обещават, че ще си правят видеоразговор всяка седмица, за да следят прогреса, а след всяка среща Калина отбелязва прогреса във формуляра. Разбират се всяка сутрин Ивана да гледа по два видеоурока и да записва новите думи в речник. След по-малко от три месеца вече са постигнали целта и Ивана получава първата си стипендия! Е, време е за ново предизвикателство! :)


Няма да е лесно, но зависи изцялото от теб да постигнеш целта си! Състезаваш се единствено със себе си. Поставяй такива цели, които са съобразени с твоите лични умения и способности.

Да започваме!

🔽 Попълни имейл на доброволец 🔽
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy