Aanmeldformulier GREEN EQUINE HACKATHON
Bedankt voor je interesse in de Hackathon van Green Equine Innovation.

In multidisciplinaire groepen gaan je met een echt bedrijf aan de slag om een duurzame oplossing voor het bedrijf te bedenken. Dit kan op alle gebieden van duurzaamheid gebeuren zoals energie gebruik, afval management, dierenwelzijn, circulaire systemen, water gebruik, gezondheid etc. De studenten toetsen in een ronde ook het gebruik van communicatie- informatie- en sensortechnologie (x-technologie) in hun innovatieve oplossing. De doelstelling is om uit te vinden: hoe kan het bedrijf duurzaamheid of welzijn verbeteren en hoe kunnen x-technologieën hierbij ingezet worden. Specialisten begeleiden deze Hackathon. Er wordt een pitch gegeven tijdens het middagprogramma van de Ondernemersdag over jullie oplossing en het team kan een VIP-arrangement voor zaterdag op Outdoor Gelderland winnen.

Er zijn geen kosten aan verbonden en gedurende de dag zijn koffie, thee, fris, snacks, lunch en netwerkborrel gratis voor jullie. Daarbij is dit een mooie mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers van verschillende bedrijven. Er zijn geen studiepunten verbonden aan deze opdracht.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam
Achternaam
Studentnummer
Telefoon
Welke opleiding volg je?
Hoe ver ben je met je studie?
Bedankt voor je inschrijving. Binnenkort nemen we contact met je op.
Door het invullen van dit formulier wordt je deelname definitief. Omdat wij baserend op de inschrijvingen de catering moeten bestellen gaan wij een no-show fee van € 50 hanteren. Je kan tot 26 juni 2019 nog afmelden door een email te sturen, anders wordt voor iedereen die wel aangemeld is, maar niet deelneemt aan het programma, een no-show fee in rekening gebracht.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy