Hjertelig velkommen til Dine Røtter - andelslandbruket på Wøyen gård!
Vi er her både for deg som vil lære og bidra, og for deg som først og fremst ønsker å kjøpe kortreist, bærekraftig mat.

💚 Et sted å lære 💚Et sted å være 💚 Mat for fremtiden 💚 Mat å elske 💚

Ved å fylle ut dette skjemaet, melder du deg på som andelshaver hos Dine Røtter for året 2020. Ikke helt klar for å kjøpe ennå, men ønsker mer informasjon? Gå tilbake til www.dinerøtter.no eller send e-post til tale@dineroetter.no.
Kort oppsummert: Hva betyr det å være andelshaver, og hva får du?
GRØNN ANDEL
En Grønn andel gir deg og din husholdning et godt utvalg sesonggrønnsaker, hvor du hver uke gjennom høstesesongen kan høste 6-8 ulike typer av vekster. Mengden grønnsaker er tilpasset en liten familie gjennom 20 høsteuker. Er dere storfamilie eller storforbrukere av grønnsaker, kjøper du antall andeler ut fra dette. Hva du kan høste vil bli spesifisert gjennom ukentlige høstemeldinger.

Vi dyrker etter økologiske prinsipper og vil få økologisk godkjenning i 2021 (det er 2-3 års godkjenningstid etter oppstart av økologisk dyrking).

EGG OG TOMAT
Vi selger foreløpig egg per stk, og vurderer å tilby egen eggandel etterhvert. For tomat og andre vekster i veksthuset, vil vi tilby enten salg per vekt eller egen andel litt senere. Dette er altså ikke inkludert i Grønn andel.


DU BESTEMMER SELV HVOR MYE ARBEID DU BLIR MED PÅ
Dine Røtter vil satse på fellesskap og læring for de som ønsker å delta. Vi er avhengig av bistand fra våre andelshavere for å opprettholde et tilbud her, og vil gjerne gi deg som bidrar med 1 % rabatt på neste års andel for hver effektive arbeidstime, avgrenset oppad til maksimalt 25 prosent. Vi vil arrangere ulike aktivitetsdager, hvor vi jobber med forskjellige oppgaver gjennom sesongen. Du kan også bruke egentid på ulike spesifiserte oppgaver i åkeren når det passer for deg. Å bidra i dyrkingen er ingen plikt. Vi ønsker gjerne å tilby ferske, økologiske grønnsaker også til deg som har en travel hverdag.

SELVHØSTING OG HØSTEPERIODE
Du høster din ukentlige andel selv. Er du forhindret fra å høste en uke, kan du bestille ferdighøstet kasse til kr. 100 per andel. Du kan kun høste den uken du mottar høstemelding. Du kan også be noen høste for deg, men er de ukjent i andelshagen må de ta kontakt på forhånd for å bestille en omvisning. Vi har som målsetning å starte innhøstning i juni, og kort tid etter er høstesesongen på topp. Den varer normalt ut oktober. I et andelslandbruk deler partene risiko for sesongvariasjoner sammen. Blir sesongen krevende kan dette påvirke hvor stor avlingen blir, og hvor lang sesongen blir.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL DEG SOM ANDELSHAVER, OG ØNSKER FØRST OG FREMST Å DYRKE TIL DEG.
Vi vil etter beste evne tilpasse planteutvalg og omfang slik at det skal oppleves mangfoldig. Vi vil også selge deler av avlingen på REKO-ringen, som selvplukk eller via andre lokale salgskanaler.


Priser er inklusive mva.
Du kan velge å dele opp betalingen i månedig eller kvartalsvis innbetaling. Ta kontakt dersom du ønsker dette.

Kjøp av andeler. *
Captionless Image
Hvis du vil delta i arbeidet med oss, hvor mange timer tror du at du vil ønsker å jobbe? (Svaret ditt gir en pekepinn, men er helt uforpliktende for deg.)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy