Registrering til å bli med i pilot/MVP til den nye handelsplattformen Flow Retail
Flow Retail bygger nå fremtidens handelsplattform for [i første omgang] fysiske butikker, og vi søker mellom 5 og 10 butikker eller butikkjeder som ønsker å være med i en fantastisk spennende og for alle lærerik utviklingsprosess, og der man får komme med kommentarer, innspill og ikke minst ønsker til sitt "drømmesystem" for sin- eller sine butikker.

Pilot/MVP-perioden er satt fra 1.september 2021 til 30.januar 2022.

Vi søker både frittstående butikker (de som har èn fysisk butikk) og butikkjeder med alt fra to til flere hundre butikker, gjerne i tillegg til andre kanaler som netthandel, mobile selgere "ute i felten", selvbetjeningskasser og what not.

Det vil ikke være noe som helst krav til at man må gå over til Flow Retail når plattformen er klar, og man kan også velge å trekke seg fra piloten når som helst. (vi orker ikke skrive kontrakt engang, og baserer alt på ren og skjær tillit mellom hverandre).

De som blir valgt ut til å være med i piloten og senere eventuelt ønsker å ta i bruk Flow Retail vil få flere goder, som bedre pris avhengig av innsats/bidrag og fine Flow merchs (t-skjorter og den slags) :)

Hva heter firmaet/butikken/butikkjeden?
Hvor mange fysiske butikker har dere?
Clear selection
Har dere nettbutikk?
Clear selection
Hvilket butikkdata/POS-system har dere i dag?
Hvilket ERP-system har dere eventuelt i dag?
Hvorfor ønsker dere å være med som pilot?
Hva er eposten din?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Flow Solutions. Report Abuse