Ehdota vuoden 2017 Lumilapio-palkinnon saajaa!
Tutkivan journalismin yhdistys etsii vuoden 2017 parasta tutkivaa journalismia. Palkittavaksi etsitään juttua, juttusarjaa (enintään kolmiosainen), ohjelmaa, verkkojulkaisua tai muuta vastaavaa, yhtenäistä kokonaisuutta.
Ehdotuksia voi tehdä 31.1.2018 saakka.
Voit myös ehdottaa Jääraapan saajaa (huomaa erillinen kohta). Tutkivan journalismin yhdistys jakaa Jääraappa-palkinnon ihmiselle, työryhmälle tai instituutiolle, joka on edistänyt avoimuutta ja läpinäkyvyyttä yhteiskunnassa.
Mitä juttua, ohjelmaa, kirjaa tai muuta journalistista tuotetta esität palkittavaksi Lumilapiolla? *
Mainitse media, tekijät sekä julkaisupäivä tai -päivät. Omaa juttua saa esittää palkittavaksi.
Your answer
Perustelut. Miksi juuri tämä juttu/ohjelma/muu kokonaisuus pitäisi palkita? *
Mikä siinä on nimenomaan tutkivan journalismin näkökulmasta ansiokasta? Kerro, mikäli tiedät, että jutun/ohjelman tekotavassa on ollut jotakin erityistä, innovatiivista tai haastavaa.
Your answer
Linkki ohjelmaan/juttuun tai verkkokokonaisuuteen *
Jollei juttu/ohjelma tai muu kokonaisuus ole pysyvästi ilmaiseksi nähtävissä verkossa, lähetä siitä kopio, esim. sähköpostilla katja.kuokkanen@hs.fi tai postitse osoitteella Katja Kuokkanen, Helsingin Sanomat, PL 75, 00089 Sanoma. Tutkivan journalismin yhdistys haluaa finalistien selvittyä nostaa niitä esille myös verkkosivuillaan tutkiva.fi. Muiden kuin ilmaiseksi verkossa olevien juttujen osalta pyrimme löytämään niiden oikeudet omistavien julkaisijoiden kanssa ratkaisun siihen, että finalistien joukkoon päässeet jutut olisivat kaikkien tavoitettavissa verkkosivujemme kautta.
Your answer
Ehdokkaasi Jääraappa-palkinnon saajaksi: kerro myös perustelut. *
Tutkivan journalismin yhdistys jakaa Jääraappa-palkinnon ihmiselle, työryhmälle tai instituutiolle, joka on edistänyt avoimuutta ja läpinäkyvyyttä yhteiskunnassa.
Your answer
Ehdottajan yhteystiedot *
Yhteystietoja tarvitaan lähinnä mahdollisten lisätietojen pyytämistä varten.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service