Ilmoittautuminen iltapurjehduksille: kevät 2018, KHP ja Heta
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan s/y Henrikan ja s/y Helvin kevään 2018 iltapurjehduksille.

Ilmoita lomakkeella sekä osallistuva partiolainen, että mahdolliset perheenjäsenet, ei-vielä-partiolaiset kaverit yms. Jokainen ilmoitetaan erikseen, jotta järjestelmä pystyy laskemaan purjehdukselle ilmoittautuneiden määrän. MUITA KUIN PARTIOLAISIA VOI ILMOITTAA VAIN "(+vanhemmat/EVP)" MERKITYILLE PURJEHDUKSILLE.

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumis- tms. tapauksessa voit peruuttaa ilmoittautumisen sähköpostitse osoitteeseen henrika@kupittaanhenrikinpojat.fi.

Jos olet täyttänyt lomakkeen väärin, ota yhteyttä henrika@kupittaanhenrikinpojat.fi. Älä täytä lomaketta toista kertaa samalle henkilölle. Se sekoittaa järjestelmän.

Tietoa
Iltapurjehdukset tarjoavat helpon mahdollisuuden lähteä purjehtimaan s/y Henrikalla ja s/y Helvillä. Iltapurjehdukset suuntautuvat Turun edustalle Airistolle.

lltapurjehduksille on ilmoittauduttava kolme vuorokautta ennen purjehdusta, KUITENKIN VIIMEISTÄÄN 24.5. Iltapurjehduksista ei peritä maksua ellei erikseen toisin ilmoiteta. Iltapurjehduksille lähdetään kello 18.00 ja paluu on kello 20.30 aikoihin. Vanhemmat ja perheenjäsenet ovat myös tervetulleita merkatuille iltapurjehduksille! Aluksilla riittää pelastusliivejä kaikille, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omat liivit. Lisätietoja purjehduksista saat lippukunnan nettisivuilta.

Iltapurjehduksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös KHP-Heta purjehdusvastaavan

Purjehdusvastaava,

Johanna Seulu
045 111 8159
johanna.seulu@partio.fi

Valitse purjehdus *
Osallistuja *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms