Ilmoittautuminen avoimille purjehduksille
* Ryhmänjohtajat / ikäkausivastaava vastaa ryhmien omien iltapurjehdusten ilmoittautumisesta.*

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan s/y Henrikan syksyn 2017 avoimille iltapurjehduksille.

Ilmoita lomakkeella sekä osallistuva partiolainen, että mahdolliset perheenjäsenet, ei-vielä-partiolaiset kaverit yms. Jokainen ilmoitetaan erikseen, jotta järjestelmä pystyy laskemaan purjehdukselle ilmoittautuneiden määrän.
Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumis- tms. tapauksessa voit peruuttaa ilmoittautumisen sähköpostitse osoitteeseen henrika@kupittaanhenrikinpojat.fi.

Jos olet täyttänyt lomakkeen väärin, ota yhteyttä henrika@kupittaanhenrikinpojat.fi. Älä täytä lomaketta toista kertaa samalle henkilölle. Se sekoittaa järjestelmän.

Tietoa
Iltapurjehdukset tarjoavat helpon mahdollisuuden lähteä purjehtimaan s/y Henrikalla. Iltapurjehdukset suuntautuvat Turun edustalle Airistolle.

lltapurjehduksille on ilmoittauduttava kolme vuorokautta ennen purjehdusta. Iltapurjehduksista ei peritä maksua ellei erikseen toisin ilmoiteta. Iltapurjehduksille lähdetään kello 18.00 ja paluu on kello 20.30 aikoihin. Vanhemmat ja perheenjäsenet ovat myös tervetulleita iltapurjehduksille! Henrikalla riittää pelastusliivejä kaikille, mutta halutessaan mukaan voi ottaa myös omat liivit. Lisätietoja purjehduksista saat lippukunnan nettisivuilta.

Iltapurjehduksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös s/y Henrikan päällikköön Matti Loimarantaan.

Aluksen päällikkö,
Koulutusalus s/y Henrika

Matti Loimaranta
050 4422953
henrika@kupittaanhenrikinpojat.fi

Valitse purjehdus *
Osallistuja *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms