Reserva d'entrevista per 4rt EI
Aquest formulari és per tramitar la seva cita per a l'entrevista familiar pels dies 22 i 23 de juliol, que es farà al centre Pius XII (Avinguda Gaspar Bennàssar, 33 de Palma).
Recordau que necessitau aquesta cita per venir al centre.
S'ha d'emplenar un formulari per alumne.
Rebràs confirmació de la cita al mateix correu que ens indiquis a continuació.

-------


Protecció de dades:
De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem
que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de COL.LEGI PIUS XII SL amb CIF B07060254 i domicili social situat en ARQUITECTE BENNASAR 33 07004 PALMA (ILLES BALEARS), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores:
- Finalitat: Registre i gestió de les entrevistes de nous alumnes de 4rt EI curs 20-21.
- Termini de conservació: durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.
- Base legítima: El consentiment de l'interessat.
També l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192.
D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l'oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic drodriguez_piusxii@yahoo.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de COL.LEGI PIUS
XII SL
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Col·legi Pius XII. Report Abuse