Regjistrim per Trajnim - Shkrimi i projekteve Erasmus + Youth in Action
UPDATE!

TRAJNIM: Procedurat e Aplikimit në kuadër të Erasmus + Youth in Action, Rritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë

Organizata Përtej Barrierave -Pikë Kontakti për Shqipërinë për programin Erasmus+ Youth in Action, fton të gjitha organizatat e shoqërisë civile në Shqipëri të marrin pjesë në njërin nga 2 trajnimet 2 ditore mbi ‘Shkrimin e projekteve në Programin Erasmus+ Youth in Action’.

Këto trajnime synojnë të rrisin kapacitetet e organizatave të shoqërisë civile dhe të aftësojë stafin e tyre në mënyrat e aplikimit për fonde në programin Erasmus+YiA në kuadër të thirrjes për propozime të sapo publikuar nga Komisioni Europian, që ka afatin e aplikimit më 5 Shkurt 2020.

Për këtë arsye kemi vendosur të zhvillojmë 2 trajnime të njëjta, në dy data të ndryshme, për t’ju dhënë mundësinë organizatave të zgjedhin datat më të përshtatshme.

Trajnimi 1: 12-13 Nëntor 2019 - REGJISTRIMET JANE MBYLLUR TASHME!
Vendi dhe ora: 09:30 -16:00 Libraria Tirana Times, Rruga Andon Zako Çajupi, Tirana
Organizon: Përtej Barrierave

Trajnimi 2: 19-20 Dhjetor 2019 -
Vendi dhe ora: 09:30 -16:00 Tirane (Vendi do tu konfirmohet me mail ne ditet ne vijim)
Organizon: Përtej Barrierave me mbështetjen e Projektit të Asistencës Teknike për Programet Europiane në Shqipëri

PLOTESONI KETE FORMULAR REGJISTRIMI DUKE ZGJEDHUR 1 nga Trajnimet ku doni te merrni pjese!

Ju faleminderit!

Email address *
Organizata: *
Your answer
Emri/Mbiemri (Personi 1): *
Your answer
Emri/Mbiemri (Personi 2):
Your answer
Numer Kontakti: *
Nese aplikoni per 2 pjesemarres, shenoni kontaktet e te dy personave:
Your answer
Qyteti ku organizata operon: *
Your answer
Cilin trajnim do te ndiqni? *
Required
A keni aplikuar me pare per fonde ne Erasmus+YiA? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beyond Barriers. Report Abuse