Anmälan till Presskonferensen 2019
Presskonferensen är Ung Media Sveriges utbildningshelg för unga medieproducenter. År 2019 kommer helgen att arrangeras i Umeå mellan den 11-13 oktober.

Årets tema är "YouTube"!
Mycket har hunnit ske på 14 år. Precis som allt annat är YouTube något helt annat än vad det var år 2005. Plattformen används numera på helt andra sätt, både av videokreatörer men även av vanliga användare. Idag kan en leva på att göra videos på YouTube. Men hur gör en egentligen för att lyckas? Det tar vi reda på under Presskonferensen 2019!

Deltagarna kommer att delas in i mindre redaktionsgrupper. Varje grupp leds av en redaktionscoach. Under helgen kommer vi att blanda föreläsningar och workshop med praktisk medieproduktion.

Att delta på Presskonferensen är gratis och Ung Media Sverige står för resa, boende och mat under alla dagar.

Frågor? Hör av dig till projektledare Eleni Terzitane på eleni.terzitane@ungmedia.se.

Har du skyddad identitet? Kontakta Eleni på eleni.terzitane@ungmedia.se innan du anmäler dig.
För- och efternamn *
Your answer
Medlemsförening *
Om du inte tillhör någon av Ung Medias medlemsföreningar skriver du "enskild medlem". Är du anställd eller förtroendevald inom förbundet skriver du det. Är du deltagare från Alla Röster skriver du det.
Your answer
Upplevt kön *
Personnummer (åååå-mm-dd) *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Postadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
För- och efternamn samt telefonnummer till närmast anhörig alternativt vuxen kontaktperson *
Vid händelse av olycksfall är det denna person vi kontaktar.
Your answer
Medieproduktionsutrustning
Har du någon utrustning att ta med dig under helgen? Fyll i här! Det är inget krav att du ska ta med dig någonting, Ung Media har en del utrustning som går att låna.
Resor *
Ung Media Sverige står för dina resekostnader. Vill du att Ung Media bokar resa till dig? Om du kryssar i det alternativet godkänner du att du att vi bokar din resa så att du anländer till Umeå fredag den 11 oktober och åker från Umeå söndag den 13 oktober. Ung Media Sverige kommer att boka det billigaste resalternativet.
Vill du få din resa bokad någon annan tid än det som står ovan? Skriv det här.
Your answer
Vilken ort vill du att Ung Media bokar din resa till och från?
Your answer
Fyll i eventuellt SJ prionummer eller Eurobonus-nummer:
Your answer
Har du några särskilda önskemål om vem du vill bo med anger du det här.
Exempelvis om du vill bo i ett mindre rum, könsuppdelat eller liknande. Om du lämnar fältet tomt hamnar du i första hand tillsammans med en person från din förening. Vi kan inte garantera att alla får sina önskemål uppfyllda. Om detta är fallet kommer vi dock att höra av oss innan utbildningshelgen.
Your answer
Tillgänglighet och kostpreferenser
Kostönskemål
Här anger du eventuella matpreferenser/allergier (till exempel veganmat, luftburen allergi, glutenintolerans). Allt som serveras under helgen är vegetariskt. Här anger du också generella allergier.
Your answer
Tillgänglighet under helgen
Ung Media Sverige strävar efter en tillgänglig och inkluderande helg och för att lyckas med det behöver vi din hjälp. Ange gärna dina behov så detaljerade som möjligt. Vi kommer tillgodose de anmälda behoven i största möjliga mån och vi hör av oss senast två veckor innan Presskonferensen och meddelar om vi kan tillgodose behoven. Här anger du om du har behov av hjälpmedel som hörslinga, vilorum och exempelvis teckentolk.
Your answer
Är det någonting annat vi behöver veta?
Your answer
Övrigt
Om du inte kan medverka under helgen så blir du återbetalningsskyldig (500kr), för resa, boende, mat etc. Vid sjukdom behöver vi ett läkarintyg. När du skickar in din ansökan bekräftar du att du har tagit del av denna information och är medveten om att du blir återbetalningsskyldig vid frånvaro. *
Om du är under 18 behöver din vårdnadshavare vara medveten om och godkänna att du deltar på Presskonferensen. Om du är under 18, fyll i rutan nedan. *
Jag godkänner att mina personuppgifter används för att rapportera in studiecirkelverksamhet till Kulturens Bildningsverksamhet. *
Ung Media Sverige rapporterar in verksamhet till studieförbundet Kulturens Bildningsverksamhet.Om du har några frågor gällande detta, hör av dig till projektledare Eleni Terzitane på eleni.terzitane@ungmedia.se. Läs mer här: http://ungmedia.se/studiecirklar/
I enlighet med GDPR godkänner jag att Ung Media sparar mina kontaktuppgifter (namn, e-post, telefon, personnummer och medlemsorganisation) till och med november 2019. Detta för att Ung Media ska kunna boka min resa, ge mig information innan och efter Presskonferensen i form av schema och utvärdering. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ung Media Sverige. Report Abuse - Terms of Service