Maak kans op een GRATIS Brand Story Inspiratiesessie van 45 min (via Zoom)
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een gratis Brand Story Inspiratiesessie.

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers te helpen met hun verhaal en beeld zodat zij zichzelf vol trots durven laten zien waardoor zij zonder moeite de connectie kunnen maken met hun klanten.

Oftewel hoe kom ik onder de aandacht bij mijn ideale klant? En hoe kan ik me daarin het beste onderscheiden van al mijn collega-ondernemers? Maar vooral hoe maak ik het voor mezelf zo leuk mogelijk om online zichtbaar te zijn?

Want dat is het vaak... je weet goed dat je iets van jezelf moet laten zien om onder de aandacht te komen, maar vinden het vaak een ding en vooral een gedoe. Ik wil je daarbij helpen om het onderdeel van je werk te maken zodat het juist helemaal geen moeite hoeft te zijn, maar vooral heel leuk!

Ik geloof namelijk dat online zichtbaar zijn alleen maar werkt als daar van tevoren goed over nagedacht is. Met jouw eigen verhaal wil jij zonder moeite je klanten kunnen bereiken. JOUW eigen unieke verhaal die laat zien wie jij bent, wat jij doet maar vooral waarom (storytelling). En om daar achter te komen, moet je vaak even terug naar de tekentafel. Terug naar de basis. Ik vind het super leuk om hier samen met jou aan te werken voordat je met je content aan de slag gaat. Zodat jij vol zelfvertrouwen jouw verhaal kan laten zien!

Daarom selecteer ik elke maand twee ondernemers voor een Brand Story Inspiratie sessie. Ik vraag je om onderstaande vagen in te vullen zodat ik al een beeld krijg van wie jij bent zodat ik je tijdens de sessie minimaal 2 waardevolle tips kan geven.

Indien je geselecteerd bent voor een sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent krijg je geen bericht, maar je mag altijd opnieuw mee doen.

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen!

Lieve groet,
Femke van Houts
Be CoCo
Voor- en achternaam
E-mail
Woonplaats
Bedrijfsnaam
Link naar al je online kanalen (website en socialmedia)
Hoe lang bestaat je bedrijf
Clear selection
Zou je kort je bedrijf willen omschrijven?
Waarom wil je graag een inspiratie sessie?
Wat doe je nu om zichtbaar te zijn?
Wat is je grootste struggel nu?
Wil jij in je bedrijf investeren zodat je kan groeien?
Vind je het leuk om regelmatig tips en tricks te ontvangen per mail?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of femkevanhouts.nl. Report Abuse