Formulier inschrijven proeflidmaatschap
Door middel van dit formulier kunt u uw kind aanmelden voor een proeftrainingsperiode. De proeftrainingsperiode's starten altijd op de eerste woensdag van de maand en duren tot het einde van die kalendermaand.
Wanneer uw kind na deze proefperiode lid wil worden dan kunt u het lidmaatschapsformulier invullen. Er zijn geen proeftrainingen in juli, augustus en december.

Voor informatie over de gang van zaken, het lidmaatschapsformulier, de pupillencategorieën en de bijbehorende trainingstijden verwijzen wij u naar de website van HAAGatletiek: http://www.haagatletiek.nl/web/jeugd/

Kinderen kunnen meedoen met de proefmaand vanaf de maand voorafgaande de maand waarin zij zes jaar worden!
Email address *
Voornaam Kind *
Your answer
tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum kind *
Graag Geboortedatum invullen op volgende wijze dd-mm-jjjj.
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Toestemming AVG *
Required
Ik wil graag starten in: *
We laten een maximum aantal proefleden per leeftijdscategorie per maand toe om de kwaliteit van de (proef)training op peil te kunnen houden. Om die reden kan het zijn dat er geen eerdere start van de proeftraining mogelijk is. LET OP: ER IS ALLEEN RUIMTE PER GEBOORTEJAAR IN DE AANGEGEVEN MAAND(EN) DIE AANGEKRUIST KAN WORDEN! MOCHT ER EERDER EEN PLEK VRIJ KOMEN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP. U HOEFT HIERVOOR NIET TE MAILEN. MOCHT U EEN MAAND AANKRUISEN DIE NIET OVEREENKOMT MET HET GEBOORTEJAAR VAN HET KIND DAN ZULLEN WIJ DIT WIJZIGEN NAAR DE EERSTVOLGENDE PROEFMAAND WAARIN ER WEL RUIMTE IS. CHECK AUB UW SPAMBOX ALS U GEEN REACTIE HEEFT ONTVANGEN OP HET INVULLEN VAN DIT FORMULIER!!!
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service