inschrijving RLVA snoeidemo
schrijf je in voor een snoeidemo van het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen
naam en voornaam *
adres (straat, nr en gemeente) *
emailadres *
telefoonnummer (overdag bereikbaar) *
Ik wil me inschrijven voor : *
Required
ik schrijf in voor *
praktische info
Deelnemen kost 5€ per persoon en per snoeidemo voor inwoners van RLVA, 10€ voor wie niet in het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen woont.
Je inschrijving is pas definitief als we je betaling ontvangen hebben. Overschrijven kan op het rekeningnummer BE23 0012 2912 5291 van het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen met vermelding 'Snoeidemo - datum demo - naam - aantal personen'
Het aantal deelnemers per snoeidemo is beperkt. Van zodra het maximaal aantal deelnemers bereikt is schakelen we over op een wachtlijst. Indien de snoeidemo volzet is en u daardoor niet aan de snoeidemo kan deelnemen ontvangt u het inschrijvingsgeld terug.
Enkele dagen voorafgaand aan de snoeidemo ontvangt u via email de nodige praktische info met o.a. de exacte locatie waar de snoeidemo plaats vindt.
De snoeidemo verloopt coronaproof. We vragen dan ook dat iedere deelnemer zich houdt aan de geldende coronamaatregelen (1,5 m afstand bewaren, mondmasker dragen, handen ontsmetten).
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen - www.rlva.be/privacy-verklaring
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy