Kerro biisitoiveesi!

Tämän lomakkeen avulla voit lähettää biisitoiveesi Lähellä-klubin järjestämistä varten.

Lähellä-klubit järjestetään ke 18.10.2023 ja ke 1.11.2023 klo 18.30 Bar Domissa Mikkelissä. Illan ohjelma rakentuu tapahtumaa varten kootusta ohjelmistosta, johon valikoidaan mukaan kappaleita, jotka kertovat läheisistä ihmissuhteista kuten ystävyydestä, sisaruudesta, vanhemmuudesta ja rakkaudesta. 

Illan tarkoituksena on tuoda ihmiset yhteisen elämyksen äärelle nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta sekä tuoda samalla musiikki ihmisten lähelle omin sovituksin, joita esittävät Tuuli Anikari (laulu), Elisa Suominen (laulu & piano) sekä Pia Kontio (viulu) sekä illan yllätysvierailijat, jotka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Biisitoiveita kootaan tämän lomakkeen avulla ja niitä voi lähettää tapahtuman järjestäjille ke 4.10.2023 mennessä. Lomakkeen kautta on mahdollista halutessaan lähettää myös lisätietoja siitä, miksi juuri tämä kyseinen kappale on sinulle merkityksellinen. Toiveen voi jättää nimettömästi tai nimimerkillä. Tapahtuman järjestäjät valitsevat lomakkeen kautta lähetettyjen biisitoiveiden joukosta mahdollisimman monta mukaan osaksi illan ohjelmaa. 

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat illan esiintyjät yhteistyössä Bar Domin kanssa. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Biisitoiveeni: *
Lisäksi tahdon kertoa että:
Nimimerkki:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy