Inscripció Ser per Educar. Gurb 2019-2020
Si us plau, omple el següent formulari amb les teves dades. Un cop enviat hauràs de fer el pagament (complet o de la primera fracció) per confirmar definitivament la teva plaça al núm. de compte de CaixaBank: ES75 2100 0127 6902 0049 5286
Nom *
Cognoms *
DNI (amb lletra) *
Telèfon *
Adreça e-mail de contacte *
Adreça postal completa (carrer, número, codi postal i població) *
Professió i lloc de treball *
Tens accés a algun descompte? *
Forma de pagament *
Número de compte bancari (IBAN) per a domiciliacions (en cas que fraccionis el pagament). Et demanarem l'autorització escrita a l'inici del curs.
Autoritzes la inclusió de les teves dades en el nostre fitxer per a la recepció d'informació sobre altres activitats de l'Associació Arae? *
Vols fer-nos arribar algun comentari?
Informació sobre el tractament de dades
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i el Reglament general de protecció de dades d'àmbit europeu (RGPD), l'ASSOCIACIÓ ARAE t'informa que les teves dades personals seran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat per a la finalitat que tu ens les has facilitat. La pròpia associació és l'única responsable d'aquest fitxer. Si ho estimes oportú, de conformitat amb la Llei Orgànica 15 / 1999 i el RGPD, podràs exercir els drets d'oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les teves dades mitjançant el mail info@araebcn.com. T'informem que el tractament de les teves dades complirà tots els requisits legals quant a ús, confidencialitat i protecció. Pots adreçar-te a nosaltres a través del mail info@araebcn.com per sol·licitar qualsevol informació relativa a la gestió de les teves dades o formular els suggeriments o reclamacions que estimis oportunes.

Així mateix, si així ho has autoritzat, t'informem que la recollida, tractament i inclusió d'aquestes dades en el fitxer de l'ASSOCIACIÓ ARAE s'utilitzarà per enviar-te informació relativa a futurs cursos, esdeveniments o comunicacions sempre de la nostra entitat, inclusivament per mitjans electrònics, a partir de la segmentació de la informació existent en el fitxer. Els termes del tractament d'aquestes dades seran els mateixos explicats en el paràgraf anterior, i per tant mai no seran compartits amb cap altra persona, entitat o empresa sense el teu consentiment.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy