ISKOLAKEZDŐ JÓTÉKONYSÁGI JÓGA DZSEM A KISCELLI MÚZEUM BELSŐ UDVARÁN
Időpont: 2018. szeptember 2. (vasárnap) 16:00–18:30

Helyszín:
Kiscelli Múzeum - Fővárosi Képtár
Kiscelli utca 108, Budapest, 1037

A programot a Vinyasa Flow Jóga Egyesület és a Kiscelli Múzeum (http://www.kiscellimuzeum.hu/) közösen szervezi, képzett jógaoktatók tartják, valamint Schrenk Judit Sattwa énekes és Mihók Anita gitárművész élőben zenél közben.

Az eseményről bővebb infót a Facebook eseménynél találsz: https://www.facebook.com/events/2136610213228656/

*Az eseményre való jelentkezéssel egyúttal elfogadod azt is, hogy az eseményen kép- és hangfelvétel készüljön, valamint azt közösségi, online médiában közzé tegyük, felhasználjuk.

A részvétel ADOMÁNY alapú. Az adományoddal a rászoruló gyerekek iskolakezdését támogathatod az Igazgyöngy Alapítvány - Berettyóújfalun (igazgyongyalapitvany.org) keresztül! Az adományozásról bővebben az esemény Facebook oldalán olvashatsz.

Hasznos tudnivalók:

- Kényelmes ruhában gyere, amiben könnyen tudsz mozogni és készülj fel, hogy néha mezítláb is le kell lépned a matracodról!
- Hozz jógamatracot, amit szívesen leteszel a földre!
- Hozz innivalót és ennivalót a közös piknikhez (a piknik a Városligetben lesz, ott több hely is nyitva van ilyenkor, ahol tudsz vásárolni)
- Az esemény nyilvános, amelyen kép- és hangfelvétel készülhet. Kérjük ezt vedd figyelembe a regisztráció során!

Ha nem tudsz velünk lenni Budapesten, jógázz otthon, vagy a barátaiddal, készíts fotót vagy rövid videót és töltsd fel ide az eseményhez.

PROGRAM
16.00 - különleges tárlatvezetés a Kiscelli Múzeumban (opcionális - fix belépő 800 Ft)
16.45 - regisztráció, adományok leadása
17.00 – 18.30 Vinyasa Flow Jóga Dzsem a VIFE tanáraival, Schrenk Judit Sattwa énekes és Mihók Anita gitárművész élő zenéjével

Szeretettel várunk!

Email address *
Név: *
Your answer
Regisztráció *
Adatvédelmi nyilatkozat: Kérjük olvasd el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat, melyet itt találsz: http://vinyasaflowjoga.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ Tájékoztatunk, hogy adatait senkinek sem továbbítjuk, nem tesszük közzé és az eseményt követően töröljük az adataidat. *
Megjegyzés:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service