Become a member of the AEGEE family!
Ești elev sau student si vrei sa ai parte de proiecte si activități ce te conectează cu Europa si iți oferă experiențe internaționale?

Check this out!

AEGEE-Iași (Asociația Studenților Europeni Iași) este în căutare de membri noi!
Fii chiar tu unul dintre cei 13 000 de membri, proveniți din peste 160 de orașe, ai uneia dintre cele mai mari organizații studențești din Europa 💙 și alege să participi activ, să înveți lucruri noi, și, de ce nu, să aduci chiar tu o schimbare în jurul tău!

Dacă îți dorești să faci ceva complet diferit, să te implici în proiecte locale și internaționale, și să cunoști alți tineri din Europa, atunci nu trebuie decât să completezi acest formular!

Membrii noștri reacționează calm situațiile complexe, sunt curioși, dornici să învețe lucruri noi și să lucreze în echipă. Proiectele din cadrul asociației asigură o evoluție constantă a celor ce se implică, antrenând capacitatea de adaptare la situații noi. Ne dorim rezultate, dar de asemenea încercăm să menținem echilibrul între călătorie și destinație, pentru că totul este cu și despre oameni.

Hai alături de noi să promovăm valorile europene, să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și să facem ceea ce ne place tuturor, să ne implicăm și să vedem cu toții ce înseamnă bucuria și împlinirea unui proiect reușit.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui câteva lucruri despre tine completând acest formular și dacă, după citirea răspunsurilor tale, simțim că împărtășim aceleași valori și aceeași dorință de implicare și învățare, te vom contacta cât mai curând pentru a te cunoaște mai bine și pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor 😃.

Good luck! 🤞
Nume și prenume: *
Data nașterii: *
MM
/
DD
/
YYYY
Număr de telefon: *
E-mail: *
Profil Facebook/Instagram/ Social Media: *
Ești elev de liceu sau student? Unde? *
Ai mai fost voluntar înainte? *
Dacă ai mai făcut voluntariat înainte, spune-ne unde și poate și ce ai învățat acolo/ce ți-a plăcut cel mai mult!
De ce vrei să faci parte din AEGEE? *
Ce ai aduce tu în plus în AEGEE dacă ai fi membru? *
Ce aptitudini ți-ar plăcea să dezvolți alături de noi? *
Suntem curioși ce ți-ai dori să înveți în AEGEE!
Din ce departament ai dori să faci parte? *
Dacă nu te-ai decis încă, nicio problemă! Vei avea ocazia să afli mai multe informații despre departamente în prima ta lună ca membru AEGEE!
Required
Dacă ai ales o opțiune, de ce ți-ai dori să faci parte din acel departament?
Spune-ne ce se regăsește în spatele alegerii tale ori ce anume te-ar recomanda pentru departamentul respectiv.
De unde ai aflat de noi? *
Ai alte curiozități ori un mesaj pentru noi? *
Ești de acord cu procesarea datelor cu caracter personal ? *
Asociația Studenților Europeni AEGEE-Iași se obligă să protejeze și să respecte datele personale ale fiecărui voluntar, beneficiar și partener al nostru, inclusiv ale persoanelor înscrise în acest formular, asigurându-ne că aceștia știu oricând ce date avem, cum le procesăm și ce drepturi au asupra lor. Datele furnizate în acest formular de înscriere vor fi utilizate doar cu scopul recrutării noilor membri în organizație și vor fi păstrate doar pe perioada 21 septembrie - 21 octombrie 2020.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AEGEE-Europe. Report Abuse