Ilmoittautuminen Qelluntai-kesätapahtumaan Valkeakoskella la-su 13.-14.8.2011
Sometulaisten ja qaikulaisten AVO-kesatapahtuma Valkeakoskella Metsakansassa Ilolan maaseutumatkailussa. Teemoina muutos, mielenarsytys ja mokaaminen, joista alustavat ja virittavat keskustelua Vesa Ilola ja Anu-Maria Laitinen. Tapahtuman wiki http://sometu.wikispaces.com/Qelluntai Lisatietoja AVO-hankkeesta (ESR-rahoitteinen, hallinnoi Lapin ELY-keskus) http://www.eoppimiskeskus.fi/avo/ Sometu-tapahtumat ovat osa Otavan Opiston AVO-osahanketta. Ilmoittautuminen tiistaihin 9.8.2011 mennessa.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Erikoisruokavalio
Osallistuminen ja yöpyminen *
Paikkana on Ilolan maaseutumatkailun tila Valkeakoskella [Vedentaantie 30, 37850 Metsäkansa, vain parin minuutin ajomatkan päässä valtatie 3:lta, liittymästä  numero 33]. Osallistumishinnat: 1HH majoitus 55€ + ruokailu 55€ = 110€/hlo. 2HH majoitus 35€ + ruokailu 55€ = 90€/hlo. Perhemajoitus perhehuoneessa (2 aikuista, 1 lapsi lisavuoteessa) 50€ + ruokailu 55€ = 105€/aikuinen. Osallistuminen lauantaina ja sunnuntaina, ei yöpymistä = 60€/hlö. Osallistuminen lauantaina, ei yöpymistä = 35€/hlö. Osallistuminen sunnuntaina, ei yöpymistä = 25€/hlö. Maksu paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
2HH majoituksessa huonekaveritoive sekä perhemajoituksessa perheenjäsenten nimet ja lasten iät
Kimppakyytikysely - kerro, oletko kyydin tarpeessa tai voitko tarjota kyytiä?
Etäisyydet Ilolan maaseutumatkailuun: Toijalan linja-autoasemalta n. 9 km, Valkeakosken linja-autoasemalta n. 11 km, Tampereelta n. 36 km, Hämeenlinnasta n. 47 km, lisää tietoa wikistä http://sometu.wikispaces.com/Qelluntai
Ohjelma rakentuu osallistujien voimin. Toiveita, ideoita, kysymyksiä? Voisitko organisoida jotain?
Muuta palautetta
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy