Bike đir po Platku_Ljetno lice Platka_24.8.2019.
Dragi ljubitelji vožnje na 2 kotača,

ukoliko još niste, izvucite bicikle iz garaže, podruma, posudite od prijatelja i krenite put Platka!
I ove godine pripremili smo 2 bike đir po Platku, u obliku biciklijade. Čisto uživanje, vrijeme vam nitko ne mjeri, prirodne ljepote i dobro društvo zagarantirano a poslije i ručak :)

Možete se prijaviti za:
Rekreativni đir: kreće asfaltiranom cestom prema velikom domu, zatim se dolazi na makadam, te put nastavlja starom cestom za Klanu, službeno poznata kao šetnica Jasenovica. Povratak slijedi nakon 12tog kilometra po djelomično istoj trasi. Staza je srednje zahtjevna ukupne dužine 23 km, i ukupnog uspona 330 m. Podloga je 97% makadam i 3% asfalt. Predviđeno vrijeme trajanja cca 2,5 sati.

Sportski đir: ukratko, uspon na Guslicu, i spust singlićima preko Srebrnih vrata do Lasca, zatim uspon bijelom cestom do Cajtiga i za kraj opet singlić do Platka. Ostalo je sve iznenađenje! Dužina staze 20 km, uspon 720 m, predviđeno trajanje cca 3,5 sati. Staza se stastoji od makadamskih puteva, single track puteva sa zahtjevnom podlogom (zemlja, veća kamenja, korjeni) te na jednom dijelu potrebno je nositi bicikl po planinarskoj stazi. Staza je zahtjevna kako u smislu fiziče spreme tako i tehničkog znanja vožnje, te spada u kategoriju all mountain/enduro vožnje.

VAŽNO!!
1. Obavezna oprema: tehniči ispravan MTB bicikl, kaciga, pumpa, rezervna zračnica, min. pola litre vode.
2. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ni u kojem slučaju ne odgovara za eventualne fizičke ozljede ili materijalne štete nastale za vrijeme trajanja eventa.
3. Organizator zadržava diskreciono pravo ne dozvoliti start sudioniku iz sigurnosnih razloga kako za sudionika samog, tako i za organizatora ili ostale sudionike.

Okupljanje i prijave do: 10.00 sati na parkingu Plakta (info point - šator Red Bulla)
Početak : 10.30 sati
Voditelj : 0915973361 (Tonči)

Naknada za sudjelovanje iznosi 50,00 kn te uključuje:
• Ručak
• vodu
• Majicu

Prijave su otvorene do 24. 8.2018. - nema ograničenja u max. broju
Potvrdu prijave dobit ćete e-mailom!

Pratite nas na:
FB: www.facebook.com/svalicaPlatka/
web: platak.hr/sva-lice-platka/
Instagram: www.instagram.com/sva_lica_platka/
Kontakt: turniri.platak@gmail.comEmail address *
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt mobitel *
Your answer
Prijavljujem se za: *
Required
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja *
Required
Ljetno lice Platka Vas čeka :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy