Påmelding til sommaraktivitetar i Alver kommune 2020- for ungdom

Arrangementa er for ungdom på ungdomskulen og den vidaregåande skulen. Frå veke 27 er aktivitetar open for alle som startar i 8.klasse hausten 2020. Sjå aldersgrensa på arrangementa. På grunn av corona, vert det ulike retningslinjer som må følgjes. På aktivitetane utan påmelding må arrangørane skrive liste med namn og etternamn på alle som deltar.
Klubbkveldane forgår ute, og ungdom må ikkje melde seg på.
Følg med på facebooksida og instagram til ung i Alver for informasjon. Arrangement kan avlysast på kort varsel på grunn av vær og situasjonen med corona. Dei ulike klubbane ligg ut informasjon.

Dette skjema er for å melde på deltakararar til arrangement som har påmelding. Fyll ut heile skjema. Det er bindande påmelding, trekk ein seg utan gyldig grunn må ein dekke opplegget sjølv. Dette kan også føre til at ein ikkje får delta på andre påmeldte aktivitet. Me tar ikkje i mot påmelding etter fristen har gått ut. Det er begrensa plassar på nokre av arrangementa. Vert dei full, vert dette skrevet inn i skjema. Du vil få sms med informasjon på kva arrangement du er påmeldt på innan 4 dagar etter du har meldt deg på . Det er her første mann til mølla, men på grunn av få plasser kan me ikkje love at ein får tildelt plass på alt ein melder seg på. I første omgang kan ein delta på maks 3 arrangement som trengs påmelding, dette for at flest mogeleg ungdomar skal få delta.

Arrangementa kostar ingenting, med unntak av paintball. På nokre aktivitetar får ein mat, dette står oppført i teksten. På andre arrangement er det sal av mat, drikke og snop. Me tar kort og vipps. Vipps fungerer bare for dei over 15 år ( me tar hensyn til smitteregler når me serverer mat og driv med sal).

Alle arrangement er rusfrie. Brott på dette førar til heimsending.

Spørsmål kan rettes til: avdelingsleiar for ungdom, fritid og medverknad Katarina Birkeland på e-post: katarina.birkeland@alver.kommune.no eller på facebook.

Alle ungdomsklubbar i Alver er arrangørar på aktivitetane og vil arbeide på dei ulike aktivitetane.
Me kjem til å følge smittevernregler og halde oss oppdatert.

NB! Dette er kun påmeldingssida, for utfyllande informasjon om aktivitetane, sjå denne sida:

Email address *
Fornamn *
Etternamn *
Adresse *
Mobilnummer *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Fornamn og etternamn på foresatte *
Mobilnummer til foresatte *
Film/Foto *
Required
Allergi eller andre behov som lederne må vete om?
Visst du vil låne flytevest eller våtdrakt. Kva størrelse treng du? Kommenter under
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy