INSURGENCY
ERIKOISROOLEIHIN ILMOITTAUTUMINEN. ROOLIKUVAUKSIEN JÄLKEEN ILM. LOMAKE.
Heimopäälliköt
Alueella on kaksi heimoa, ja näillä on omat päälliköt. Vastaavat koko heimon päätöksenteosta ja toiminnasta. Pelaajan osattava ja kyettävä roolipelaamaan, sekä ymmärrettävä että miten päätökset vaikuttavat muiden pelaajien pelikokemukseen.
Taliban
Terroristisolu joka on soluttautunut alueelle. Kykenevät tekemään pienimuotoisia iskuja ja väijytyksiä ISAF joukkoja vastaan, mutta tarvitsevat paikallisväestön apua ISAF:n ajamiseksi pois alueelta. Pelaajilta odotetaan kykyä ja ymmärrystä toimia siten, että heidän päätökset ja toiminta tukevat tapahtuman pelimekaniikkaa. Iskujen on oltava harkittuja ja riittävän harvassa. Pelaajien kyettävä myös roolipelaamaan, sillä roolit sisältävät myös vuorovaikutusta muiden pelaajien kanssa.
Tulkit
Tulkit työskentelevät ISAF -joukoille ja ovat myös IDAP:n käytettävissä. Näiden tehtävänä on toimia suomi-englanti kääntäjinä tapahtuman pelaajille. He osallistuvat kaikkiin juonen kannalta merkittäviin vuorovaikutustilanteisiin, kuten ISAF:n ja heimojen välisiin neuvotteluihin. Pelaajien osattava luonnollisesti puhua hyvää englantia.
IDAP avustustyöntekijät
IDAP on humanitääristä apua tarjoava avustusjärjestö, joka hallitsee tiettyjä humanitäärisiä resursseja joita heimolaiset haluavat. Järjestöön kuuluu toiminnanjohtaja, lääkäri ja insinööri. IDAP kykenee tarjoamaan terveys- ja korjauspalveluita heimolaisille. IDAP osallistuu mielellään neuvotteluihin, sillä järjestön yhtenä päätehtävänä on myös taistella huumekauppaa vastaan. IDAP tukikohta sijaitsee ISAF FOB:lla, ja järjestöllä on lisäksi konttori pääkylässä. Pelaajien on kyettävä roolipelaamaan.
ANP (Afghan National Police) poliisit
Muutamasta poliisista ja poliisipäälliköstä koostuva viranomainen. Pienen kokonsa vuoksi ei pysty yksin vastaamaan alueen turvallisuudesta. Toimii virallisesti ISAF:n liittolaisena, mutta on hyvin epäluotettava kumppani. Pelaajien kyettävä roolipelaamaan.
Kauppiaat
Tavarakauppiaat myyvät tavaraa ja ajoneuvoja, sekä kertovat mielellään huhuja pääkylän markkinapaikalla. Tavoitteena voittojen maksimointi. Pelaajien kyettävä kevyeeseen roolipelaamiseen.
Taxikuljettaja
Alueella toimii yksi taksikuski. Vaatii kevyttä roolipelaamista. Kuljetuksia halvalla ja nopeasti. Pelaajan kyettävä kevyeeseen roolipelaamiseen.
Bussikuljettaja
Alueella toimii yksi bussikuljettaja joka ajaa oman tuntumansa mukaan heimokylien ja pääkylän välillä. Vaatii kevyttä roolipelaamista. Bussi ilmainen kaikille.
Logistiikkatyöntekijät
Alueella toimii veljekset jotka tarjoavat mm. tavarankuljetuspalveluita maksaville tahoille. Tekevät myös ns. hanttihommia pienellä palkkiolla. Pelaajien kyettävä kevyeeseen roolipelaamiseen.
Kemistit
Kykenevät muuntamaan huumeiden raaka-materiaalista käyttövalmiita huumeneuloja ja pakkauksia. Toiminta on laitonta. Vaatii kevyttä roolipelaamista.
Pelaajanimi: *
Your answer
Peliporukka:
Your answer
Mikä tai mitkä roolit kiinnostavat? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service