Jornada formativa. Museus i exposicions temporals
El 26 d’octubre de 2017 va tenir lloc al museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí una primera jornada formativa sobre Museus i exposicions temporals. Aquella Jornada tècnica va ser el resultat d’una primera col·laboració entre la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i la Xarxa de Museus i Equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran, amb el compromís que el 2018 tindria lloc una segona part en el marc de l’Alt Pirineu.
Aquestes segones jornades segueixen els mateixos objectius que l’anterior edició i pretén ser una oportunitat per a l’intercanvi de coneixements i el debat a l’entorn de les exposicions temporals i el patrimoni cultural.
En aquesta segona trobada us proposem una reflexió compartida sobre les dinàmiques, evolució i nous formats que actualment prenen aquests productes comunicatius a Europa, entrar en el debat sobre quin pot ser el paper de les exposicions temporals en el treball en xarxa i us proposem, per acabar, una mirada més especialitzada des de l’àmbit del cinema i l’escenografia.
Aquesta jornada de treball ens servirà també per començar a establir noves línies de cooperació entre les Xarxes de museus del nostre país i, sobretot entre el Pirineu i la Mediterrània, dos territoris que tot i estar allunyats geogràficament,
tenen molts relats a compartir.

La jornada es farà el 27 i 28 de setembre de 2018 a Esterri d'Àneu i Salàs de Pallars respectivament.
Podeu veure el programa de la jornada clicant al següent enllaç:
http://territori.gencat.cat/web/.content/home/06_territori_i_urbanisme/IDAPA/00_subhome_idapa/noticies/2018/2018_09_14_DipticMuseus6.pdf

Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon *
Your answer
Empresa/institució/entitat on treballa *
Your answer
Es quedarà a dinar el dia 27 de setembre? *
Es quedarà a dinar el dia 28 de setembre? *
Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Cursos, jornades i activitats.
Responsable del tractament: Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i l’Aran.
Finalitat: Planificar, gestionar i difondre els cursos, jornades i activitats organitzats per l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i l’Aran.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament.
Per a aquest tractament existeixen encarregats de tractament, en concret per a la provisió dels serveis TIC per compte del responsable i per al suport en l’execució de l’activitat de difusió.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament. http://territori.gencat.cat/ca/06_territori_i_urbanisme/idapa/institut/proteccio_dades/drets_persones_interessades/
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiva del tractament que es farà de les vostres dades personals:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service