Pedagogia de l’Acrobàcia (nivell III). L’Acrobàcia com a eina d’expressió.
Adreçat a formadors/es que utilitzen l’acrobàcia com a eina educativa o bé necessiten adaptar-la a les seves disciplines i a artistes que practiquen l’acrobàcia en vessants com el circ, break dance, tricking, parkour, capoeira...t'hi pots apuntar encara que no hagis fet el curs I i II .

[Dirigido formadores/as que utilizan la acrobacia como herramienta educativa o bien necesitan adaptarla a sus disciplinas y a artistas que practican la acrobacia en vertientes como el circo, break dance, tricking, parkour, capoeira ...Puedes apuntarte aunque no hayas hecho el curso I y II]

*Socis APCC: 60€ No socis: 75€
(*) Aquesta tarifa s’aplicarà també a membres d’altres associacions de circ de l’estat espanyol que treballen en xarxa amb l’APCC i socis de l’AGT .
[*Socios APCC: 60€ No socios: 75€
(*) Esta tarifa se aplicará también a miembros otras asociaciones de circo del estado español que trabajan en red con la APCC y los socios de la AGT.]

La inscripció només serà vàlida un cop facis la inscripció online i ens enviïs a projectes@apcc.cat el comprovant de l’ingrés bancari (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicant el teu nom i el curs al qual t'inscrius.
ENVIA UN MAIL A projectes@apcc.cat DESPRÉS DE FER LA INSCRIPCIÓ, data límit 30 de NOVEMBRE.
[La inscripción sólo será válida una vez hagas la inscripción online y nos envíes a projectes@apcc.cat el comprobante del ingreso bancario (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicando tu nombre y el curso al cual te inscribes.
ENVIA UN MAIL A projectes@apcc.cat DESPUÉS DE HACER LA INSCRIPCIÓN, fecha límite 30 de NOVIEMBRE.]


Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Data de naixement / Fecha de nacimiento *
Your answer
DNI / Passaport *
Your answer
Correu electrònic / Correo electrónico *
Your answer
Telèfon mòbil / Teléfono móvil *
Your answer
Adreça postal, codi postal, ciutat, província / Dirección postal, código postal, ciudad, província
Your answer
Ets soci de l'APCC? / ¿Eres socio de la APCC? *
Required
Ets soci d’alguna altra entitat de circ? / ¿Eres soci de alguna otra entidad de circo?
De quina associació ets soci? / ¿De qué asociación eres socio?
Your answer
Indica breument la teva experiència en formació de circ / Indica brevemente tu experiencia en formación de circo
Your answer
Amb quines edats/col·lectius treballes? / ¿Con qué edades/colectivos trabajas?
Your answer
Quines són les necessitats amb què et trobes com a formador/a? / Cuáles son las necesidades con que te encuentras como formador/a?
Your answer
Forma de pagament / Forma de pago *
Concepte Ingrés: nom curs+nom alumne (enviar comprovant a projectes@apcc.cat) / Concepto: nombre curso+nombre alumno (enviar comprovante a projectes@apcc.cat)
En compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, et recordem que les dades personals incloses en els nostres formularis i facilitades per correu electrònic, per telèfon o omplint algun dels nostres impresos, són incorporades a un fitxer automatitzat el responsable del qual és l’Associació de professionals de circ de Catalunya, APCC, Parc del Fòrum: Esplanada del Fòrum s/n, 08019 Barcelona, amb la finalitat de mantenir-te informat/da sobre els serveis i Activitats de la nostra entitat que puguin ser del teu interès. Totes les dades seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers. Pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes i condicions previstos legalment, dirigint-te a l’adreça de correu electrònic apcc@apcc.cat.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service