BATRA 2017 - Consultanță de specialitate oferită publicului
Programul Bienalei de Arhitectură Transilvania va include în ediția 2017 întâlniri directe între beneficiari și tineri arhitecți.

Cei interesați în a cunoaște și înțelege colaborarea cu arhitectul sunt invitați să se programeze la aceste întâlniri cu probleme și întrebări legate de amenajări interioare sau detalii despre colaborarea cu un arhitect.
Consideram ca arhitectura este o necesitatae. Arhitectii pot sa va ajute in materializarea ideilor legate de spatiul interior, conditionati sau nu de spatiu, bugetul destinat amenajarii sau timpul in care se doreste realizata o anumita interventie. Am imaginat aceste intalniri ca o sansa atat pentru cei interesati de colaborarea cu un arhitect cat si pentru tinerii arhitecti care se pot promova, isi pot face cunoscute ideile si energia.

Tinerii arhitecti care va vor astepta pentru aceste intalniri sunt: Diana Coman, Roxana Pop, Cosmin Cârlugea, Mihai Curticăpean, Adrian Mizgan, Raluca Pașcalău, Mara VIdra, Adelina Boldor, Horia Mihai Coman, Bogdan Lapca, Flavia Ivanciuc. Diana Siminic, Sorana Oprișa

În limita locurilor disponibile, vă rugăm să vă înscrieți pentru aceste întâlniri completând formularul.

Vă rugăm completați informațiile dumneavoastră în câmpurile de mai jos și selectați ziua și ora la care vreți să realizați programarea. Consultața va dura aproximativ o oră.

Email address *
Prenume, nume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Luni, 09 Octombrie
Marți, 10 Octombrie
Miercuri, 11 Octombrie
Joi, 12 Octombrie
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service