Αίτηση Συμμετοχής σε Σεμινάριο ALS

Το σεμινάριο εκπαίδευσης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής (ΑLS) διοργανώνεται από το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής (ΕΣΕΚΥΖ) και είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC)

Το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και η τιμή συμμετοχής είναι 250€.

Οι θέσεις για κάθε σεμινάριο είναι μόνον 24. Εάν δεν επιλεγείτε για το παρόν σεμινάριο λόγω αυξημένης ζήτησης, έχετε προτεραιότητα στο επόμενο. Εάν έχετε ήδη κάνει αίτηση για προηγούμενα σεμινάρια δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε εκ νέου τη φόρμα συμμετοχής.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η Ελληνική. Tο βιβλίο θα το παραλάβετε σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το cosy.erc.edu.

To πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει τροποποιηθεί λόγω COVID-19.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Επειδή τα χρήματα καλύπτουν ανελαστικά έξοδα του σεμιναρίου, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, ούτε και μεταφορά της θέσης σας σε μεταγενέστερο σεμινάριο, σε περίπτωση μη προσέλευσής σας για κανένα λόγο, μηδενός εξαιρουμένου. Αν κάποιος εκπαιδευόμενος ακυρώσει την συμμετοχή του για λόγους COVID-19 (θετικό κρούσμα επιβεβαιωμένο ή σε καραντίνα επίσημα από ΕΟΔΥ) μεταφέρετε η συμμετοχή του για το επόμενο σεμινάριο και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932244473 η μέσω email στο infocprthessaloniki@gmail.com
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy