Voorinschrijving padellidmaatschap KLTV
Bij tennisvereniging KLTV in Katwijk staan zowel de stichting als het bestuur positief achter de plannen om padelbanen te realiseren op het park. Donderdag 26 maart zal een algemene ledenvergadering worden belegd, waarin de leden kunnen kiezen voor uitbreiding van de clubactiviteiten door padelbanen aan te leggen. Om een vliegende start te maken, willen we het de leden makkelijk maken te kiezen. Daarom wordt nu gestart met de voorinschrijving voor de verschillende soorten lidmaatschappen.

Heb je dus serieuze belangstelling om padellid te worden of om padel naast het bestaande KLTV tennislidmaatschap te gaan spelen? Meldt je dan vrijblijvend aan via dit formulier. Let op! Als je bij de voorinschrijving al een definitieve keuze maakt voor een lidmaatschap, maak je niet alleen kans op een jaar gratis lidmaatschap, maar heb je ook voorrang op de inschrijving, zodra de aanleg van de banen definitief is. Onder alle definitieve voorinschrijvingen verloten we 2 gratis jaarlidmaatschappen. Uiteraard is dit pas definitief na realisatie van de padelbanen. (proef- en zomerlidmaatschap uitgezonderd)

Om padelleden voldoende gelegenheid te geven om te kunnen spelen, zal er een maximum van rond de 100 leden per baan worden gehanteerd. In de business case is er ruimte voor 2/3e bestaande leden en 1/3e nieuwe leden. Bekeken wordt nog bij doorgang met hoeveel banen gestart zal worden en zal mede afhankelijk zijn van de animo.

Onderstaand vermelde bedragen zijn reëel, maar nog niet definitief. De werkelijke tarieven zullen bij doorgang door de Algemene Ledenvergadering worden vastgesteld. Uiteraard zullen wij jullie bij een hoger tarief nogmaals de keuze voorleggen. Voor de eenvoud is alleen het tarief voor de oudste jeugd vermeld, voor jongere jeugd zal dit nog lager zijn.

Geef hieronder aan naar welk lidmaatschap je voorkeur uit gaat en of je kiest voor een definitieve voorinschrijving (en dus meedingt naar de 2 gratis lidmaatschappen). Bij opmerkingen heb je de gelegenheid om nog iets toe te lichten, te vermelden of een vraag te stellen.
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats *
(Mobiele) telefoonnummer *
E-mailadres *
Mogen we je nummer gebruiken voor een Whatsapp groep om nuttige informatie met belangstellenden te delen? *
Nieuw tennis- en padellid jaarrond
Clear selection
Jaarrond onbeperkt padel naast bestaand KLTV tennislidmaatschap
Clear selection
Zomer (1 april tot 1 oktober) onbeperkt padel naast bestaand KLTV tennislidmaatschap
Clear selection
Jaarrond padel only lidmaatschap
Clear selection
Zomer padel only lidmaatschap
Clear selection
DAL padel only lidmaatschap (ma t/m vr tot 18.30 uur)
Clear selection
2 maanden onbeperkt proeflidmaatschap (eenmalig)
Clear selection
3 maanden (juni t/m augustus) zomerlidmaatschap
Clear selection
Hierbij bevestig ik dat ik kies voor een definitieve inschrijving, mits de padelbanen in 2020 gerealiseerd worden en ding mee naar een jaar gratis (padel)lidmaatschap.
Opmerkingen / vragen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy