Poziv za koordinatore/ice volontera/ki IŽ
Dragi koordinatori i drage koordinatorice volontera i volonterki s područja Istarske županije,

Pozivamo vas na dva događanja namijenjena organizacijama koje uključuju volonterke i volontere u svoj rad, odnosno koordinatorima/cama volontera/ki, koja će se održati u prostoru Volonterskog centra Istra, na adresi Flavijevska 8, Pula:

- Sastanak Mreže koordinatora volontera Istarske županije, 11. ožujka, 2020., s početkom u 9:30 sati (predviđeno vrijeme trajanja je 2 sata)
- Radionica "Komunikacijske i socijalne vještine u kontekstu rada s volonterima/kama", 11. ožujka, 2020., s početkom u 12:00 sati (predviđeno vrijeme trajanja je 3 sata).

Možete se prijaviti na oba ili samo jedno događanje i možete prijaviti više osoba iz iste organizacije/ustanove, a prijave su moguće zaključno s 9. ožujkom 2020. godine.

Za sva pitanja i nedoumice možete kontaktirati Aleksandru Lera, putem e-maila na vci@vci.hr ili telefonskog kontakta: 097/6713214.

Sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki te jednokratna radionica "Komunikacijske i socijalne vještine u kontekstu rada s volonterima/kama" provode se u sklopu projekta "Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji", kojeg provodi Volonterski centar Istra, zajedno s partnerima: Grad Pula, Grad Buje, Srednja škola "Vladimir Gortan" Grad Pazin te Gimnazija i Strukovna škola Jurja Dobrile, Pazin. Projekt se provodi u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020., a sufinancira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za nastavak prijave molimo označite jeste li suglasni da se Vaši osobni podaci (ime i prezime, kontakt telefon i adresa e-pošte) koriste u svrhu prijave na edukativne i informativne aktivnosti za organiztore volontiranja, odnosno za kontaktiranje u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, potvrđivanje prijave te izvještavanje u sklopu projekta "Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji". *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Volonterski centar Istra. Report Abuse