Inschrijvingsformulier webinarreeks 'Hittestress'
Via dit formulier schrijft u zich in voor de webinarreeks 'Hittestress'. Na het invullen van dit formulier ontvangt u een mail met daarin de linken om deel te kunnen nemen aan de webinars.
De reeks bestaat uit 3 webinars die telkens doorgaan op donderdagmiddag van 13u00 tot 14u00. U kan zelf kiezen of u wil deelnemen aan één of meerdere webinars.

Donderdag 25 juni 2020: "Hittestress: een onderschat probleem!"
Donderdag 2 juli 2020: "Omgaan met hittestress: pas uw voermanagement aan!"
Donderdag 9 juli 2020: "Omgaan met hittestress: zorg voor een optimaal stalklimaat!"

Onderstaande gegevens zullen volledig anoniem verwerkt worden. Uw emailadres zal uitsluitend gebruikt worden om u informatie met betrekking tot deze webinars te bezorgen zoals de inschrijvingslink.

Ik ben *
E-mailadres *
Hoeveel lacterende koeien heeft u gemiddeld op uw bedrijf?
Gaan uw lacterende koeien op de weide?
Clear selection
Monitort u hittestress bij uw koeien? Zoja op welke manier of met welke sensoren?
Welke maatregelen neemt u om hittestress te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken (zowel in de stal als op de weide)?
Het zal mogelijk zijn om tijdens de webinar vragen te stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om deze allemaal te beantwoorden maar de tijd is beperkt. Wij geven u daarom hier al de mogelijkheid om uw vraag vooraf door te geven.
Wenst u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor toekomstige studiedagen en evenementen te ontvangen? (U kan meerdere vakjes aanvinken)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy