SKILLZ Camp 2022 ilmoittautumislomake
*SKILLZ CAMPIT OVAT TÄYNNÄ*

Voit ilmoittautua jonoon tällä lomakkeella.

SKILLZ Campille voit ilmoittautua täyttämällä oheisen lomakkeen ja painamalla "Ilmoittaudu!" -painiketta. Huomaathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit myös ilmoittautua lähettämällä lomakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostilla osoitteeseen skillzcamp.karkkila [at] gmail.com. Huomaathan, että paikkoja leirille on rajoitetusti. Ilmoittautumisen jälkeen tulet saamaan sähköpostin, jossa osanottosi vahvistetaan ja annetaan maksuohjeet - tai todetaan, että tällä kertaa valitettavasti leiri on jo täynnä.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi leirien toteutuminen ei ole täysin varmaa. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä leirin peruuntumisen tai sairastumisen sattuessa. Seuraa tiedotuksia Facebookissa.

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia kenttiä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
SUKUNIMI *
ETUNIMI *
Sähköpostiosoite *
Sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistus, leirikirje, sekä kaikki leirin tärkeät tiedotteet. Ilmoita siis sellainen sähköpostiosoite, jota seurataan säännöllisesti!
Puhelinnumero *
Leiriläisen oma tai huoltajan puhelinnumero
Huoltajan puhelinnumero *
Syntymävuosi *
Valitse leiri *
Valitse, mille leirille/leireille osallistut.
Required
Valitse leirityyppi *
Sisarushintaan on oikeutettu leiriläinen, jonka perheen yksi jäsen osallistuu leirille täysihintaisena (huone- tai telttamajoitushinta).
Leiripaidan koko *
Paidat aikuisten kokoja. Jos leiriläinen on vielä pieni, pistä ruksi kohtaan alle 140 cm.
Ruokavalio *
Kerro tarkemmin ruoka-aineallergiastasi tai muista erityisruokavaliostasi:
Pelitausta *
Kauanko olet harrastanut korista?
Edustamasi seura
Jos pelaat jo seurassa, ilmoita edustamasi seura
Mitä muuta tärkeää meidän tulisi tietää?
Esim. mahdolliset sairaudet, loukkaantumiset, lääkitykset tai allergiat, jotka tulee ottaa leirillä huomioon. Myös toiveet tai erikoisaikataulut - mitä tahansa tärkeää! Huom! Mikäli kuulut koronaviruksen riskiryhmään, emme voi ottaa sinua leirille.
Kuvauslupa
Vielä muutama kysymys leirillä otettujen kuvien käytöstä. Arkistoihimme on kerääntynyt vino pino kuvia vuosien varrelta ja uusia napsitaan tänäkin vuonna. Käytetyt kuvat valitaan tietysti harkiten kuvaamaan parhaiten SKILLZ Campia, ei niinkään yksittäisiä osallistujia. Leireillämme on aina käynyt myös paikallislehtiä jutun teossa ja kuvia ottamassa.
Saako kuviasi julkaista SKILLZ Campin nettisivuilla tai leiristä kertovassa lehtijutussa? *
Saako kuviasi julkaista harkitusti SKILLZ Campin sosiaalisessa mediassa, eli Facebookissa ja Instagram-tilillä? *
Kiitos, kaikki valmista! Muista painaa vielä lähetysnappia, niin ilmoittautumisesi saapuu perille. Käsittelemme ilmoitukset 3 päivän sisällä lomakkeen lähetyksestä.
Painamalla lähetysnappia hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan SKILLZ Campin leiriläisrekisteriin. Rekisterin ylläpitäjä Kimmo Tolvanen, skillzcamp.karkkila@gmail.com 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy