Interesse inventarisatie SSS


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Binnen SSS zijn veel vrijwilligers aan de slag op allerlei gebied. En dat is prettig want er moet veel geregeld worden om iedereen met plezier wekelijks z'n balletje te laten slaan.
Vanzelfsprekend is "volleybal" waar het om draait maar het gebeuren daarom heen is minstens zo belangrijk en er zijn gelukkig dan ook veel leden die best iets voor de club willen doen. Maar daar moeten ze dan wel voor gevraagd worden ........

Vanuit het bestuur vinden we het vanzelfsprekend een goede zaak als vrijwilligers zich aanmelden om een aandeel te leveren in het clubgebeuren. Daarvoor is enige jaren geleden ook het systeem van de vrijwilligersbijdrage en de - punten in het leven geroepen.

De club is ondertussen zo gegroeid dat niemand het totale overzicht meer heeft over de capaciteiten en interesses van alle leden (naast het volleybal vanzelfsprekend). En dat is zonde, want hierdoor profiteert de club onvoldoende van de ervaring van haar leden.

Daarom wordt bij voorkeur aan ieder (ouder/verzorger van een) SSS-lid gevraagd deze vragenlijst in te vullen. Niet met de bedoeling om morgen gelijk aan de bel te trekken en allerlei klussen aan te bieden maar voor de langere termijn als anderen het rustiger aan willen gaan doen en een  stapje terug zetten. Of als het bestuur vindt dat iemand wel heel veel hooi op de vork heeft. Of als er ineens behoefte is aan specifieke kennis of ervaring.
Het is de bedoeling deze vragen, om dezelfde redenen, ook aan nieuwe leden voor te leggen zodra zij lid worden zodat een kaartenbak beschikbaar komt waaruit de club bij gelegenheid kan putten.

We willen iedereen van harte uitnodigen om zijn of haar interesses kenbaar te maken. En de werkzaamheden die je al uitvoert kun je vanzelfsprekend ook aangeven om zo het plaatje volledig te maken.

Tenslotte: vanzelfsprekend worden deze gegevens voor geen enkel ander doel gebruikt dan hierboven staat weergegeven.
Naam *
Via welk email-adres bent u bereikbaar ? *
Via welk telefoonnummer bent u bereikbaar ? *
U bent *
Waar zou je (op termijn) aan mee willen werken ?
Geef a.u.b. aan op welke gebieden u voor SSS spreekwoordelijk de handen uit de mouwen zou willen steken.
SSS vrijwilliger
SSS kan niet zonder vrijwilligers en daarom zijn we altijd op zoek naar leden die iets extra's willen betekenen voor de club zodat iedereen met plezier een balletje kan blijven slaan.
Dit werk proberen we te stimuleren door er vrijwilligerspunten aan toe te kennen waardoor de jaarlijkse vrijwilligersbijdrage kan worden terugverdiend.
Waar nodig organiseren we instructie avonden of betalen we (deels) de opleidingskosten.
Rondom de competitie wedstijden ........
Rondom de jeugd (teams) ....
Rondom de senioren en recreanten (teams) .......
Of samen met anderen bij algemene verenigingsactiviteiten zoals :
Bij het regelen van algemene verenigingsactiviteiten (samen met iemand anders)
Samen met anderen een aandeel leveren in :
Of heb je ervaring of interesse om als :
Wat heb je de vereniging te bieden ? Op welk terrein kunnen we zonodig een beroep op je doen ? Wat doe je voor soort werk? Wat zijn je hobby's ?
Het is handig om te weten welke kennis en ervaring zich bij onze leden bevindt en waar wij gebruik van kunnen maken als daar behoefte aan is. (b.v. juridisch, marketing, ICT, administratief, commercieel, communicatie, plannen, coördineren)
Zou u een of meerdere teams willen sponsoren ?
Clear selection
Kent u anderen of andere bedrijven die SSS zouden willen sponsoren ?
Clear selection
Aanvulling :
Wat wilt u ons laten weten
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy