GAZDĂ Friendship Force Germania, 8-16 septembrie, Belgia 11-15 octombrie 2018
>>DESPRE FRIENDSHIP FORCE INTERNATIONAL<<

Friendship Force este o organizație culturală non-profit axată pe promovarea înțelegerii, a educației culturale și a diplomației cetățenilor prin călătorii în homestay (ședere în casa gazdelor) și prietenii personale. Organizația are cluburi în peste 60 de țări, cu 15.000 de membri activi și peste 300 de călătorii care au loc în fiecare an.

Prin aceste întâlniri personale străine devin prieteni - și știm că prin experiențe diferite, puteți descoperi un teren comun. Programele Friendship Force aduc oameni diverși în culturile și casele celorlalți, pentru a împărtăși experiențele unice de tipul celor care nu sunt disponibile turiștilor obișnuiți.

Unicitatea programului constă în faptul că grupurile stau în casa gazdelor, cunosc cultura nu de la TV sau din internet, ci prin comunicare directă cu cetățenii țării pe care o vizitează: gătitul bucatelor tradiționale, mese în comun, vizite în diferite locații, înțelegerea tradițiilor locale și ale familiei, etc.

Titlul de AMBASADOR al prieteniei îl poartă fiecare persoană implicată în program: cei ce vizitează și cei ce găzduiesc!

Mai multe detalii https://www.thefriendshipforce.org/who-we-are/

>>DESPRE FRIENDSHIP FORCE MOLDOVA<<

Programul Friendship Force în Moldova a fost instituit și este organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) începând cu anul 2013. ADC a găzduit ambasadori ai Friendship Force North Carolina, Colorado, California, Washington DC, Ohio, Missouri, SUA. Anul acesta vom găzdui ambasadori ai Friendship Force Germania (8-16septembrie) și Belgia (11-15 octombrie).

>>DESPRE ADC<<

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) reprezentă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA și cele europene. Comunitatea absolvenților numără la moment peste 4000 de oameni de diferite vârste, profesii și domenii. ADC oferă asistență pentru comunitatea de Absolvenți de a pune în aplicare ideile lor în comunitățile din Republica Moldova și de a-și răspândi experiența dobândită în timpul programelor de schimb.

Activitatea ADC are loc sub motto-ul „Promovează! Implică-te! Acționează!” Planul de acțiuni și activitățile ADC sunt formate în jurul celor trei priorități: Consolidarea comunității absolvenților prin schimbul de bune practici și implicarea lor în acțiuni sociale, economice, culturale și educative; Voluntariat și participare activă / cetățenie activă; Promovarea educației și a învățării pe tot parcursul vieții.

Printre proiectele de succes ale ADC sunt campania socială „eu aleg Moldova”, „Wave Week Moldova”, „EcoMania”, „Odyssey of the Mind”, congresele tematice și picnic-urile absolvenților, etc. ADC este co-fondator al proiectelor „48h Moldovan Film Challenge”, „MOLDOX – Festivalul Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială”.

https://www.facebook.com/adc.moldova
https://www.facebook.com/FriendshipForceChisinau/
www.usalumni.md

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service