Taula Territorial: Espais articulats d'intercooperació de l'ESS
Per tal de poder inscriure't a la trobada de la Taula Territorial d'intercooperació de l'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, que es realitzarà dissabte 31 d'agost de 2019, a les 11.30h, a Santa Coloma de Gramenet, et demanem que ens facilitis algunes dades.

Gràcies per la teva col·laboració!

L’Ateneu BNord compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades, sota la nostra responsabilitat, són tractades d'acord amb les exigències legals, guardant-se les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, que garanteixen la seva confidencialitat.

Li informem que les dades facilitades seran tractades exclusivament amb la finalitat d'enviar-li informació que pugui ser del seu interès inclosa en els butlletins d'aquesta entitat. En cas necessari, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat enviant un missatge a info@ateneubnord.cat indicant a l'assumpte del missatge: Política de Privacitat.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Entitat i/o cooperativa de la qual formes part
Your answer
Correu electrònic de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Consentiment i política de privacitat *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service