Želim da udomim zdravu i lepu macu!
Mace koje nudimo na udomljavanje u Društvu Le PETit su prošle veterinarski pregled, lepo su socijalizovane, razigrane su i društvene.

Mace ćemo dati isključivo savesnim odraslim osobama sa stalnim boravištem i stalnim izvorom prihoda. Svako ko udomi mačku treba da bude svestan da preuzima obavezu da se narednih 15-20 godina stara o novom članu svoje porodice.

Prilikom udomljavanja mačeta budući vlasnik će potpisati Ugovor o odgovornom vlasništvu. Potpisivanjem ugovora budući vlasnik će se obavezati da će macu vratiti staratelju ako usvajaanje iz bilo kog razloga ne uspe:

http://www.lepetit.rs/Docs/Le_PETit_Udomljavanje_Ugovor.pdf

Budući vlasnik će od staratelja dobiti savete i pomoć u izboru hrane i opreme za macu. Početni troškovi na koje treba računati iznose oko 50 eur (transporter, kvalitetna hrana, toalet i pesak, korpica ili jastuče za spavanje, grebalica, igračke). Pored toga, budući vlasnik će sterilisati svoju macu najkasnije do osmog meseca.

Staratelji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno i zdravo odu u nove domove. Budući vlasnik će prilikom preuzimanja mace priložiti simboličnu donaciju staratelju u hrani, lekovima ili uslugama vezanim za negu drugih maca.

Budući vlasnik će u toku prvih meseci redovno obaveštavati staratelja o fizičkom razvoju i ponašanju svog ljubimčeta. Ako adaptacija iz nekog razloga nije uspela, staratelj će doći i bez pitanja preuzeti macu.

Ako imamo macu koja odgovara vašem zahtevu, javićemo se odmah!


Felinološko društvo Le PETit Beograd
www.lepetit.rs / lepetit.rs@gmail.com
063-20-21-21
Moji razlozi za udomljavanje mace su: *
Želim da imam ovakvu macu:
Uzrast, boja, pol i druge želje
Ovo su uslovi u kojima će maca živeti: *
Veličina i opis kuće ili stana
Ostali članovi mog domaćinstva su: *
Ostali ljubimci u mom domaćinstvu su:
Nije obavezno
Moja iskustva sa gajenjem životinja su: *
Moji stalni izvori prihoda su: *
Ja sam: *
Ime i starost
Ovde čemo živeti ja i maca: *
Adresa i fiksni telefon
Mobilni telefon: *
E-mail adresa: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy