Пријава за учество на Филмскиот фестивал за млади GIFFONI Macedonia од 6 до 12 октомври 2018
контакт: contact@giffoni.mk
Email address *
Пријавувањето е отворено до 15 септември 2018
Име и презиме *
Your answer
Facebook name: (ако не користиш Facebook напиши НЕ) *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Училиште *
Your answer
Година на школување *
Големина на маичка *
Телефон за контакт *
Your answer
Име и презиме на родителот *
Your answer
Телефон на родител *
Your answer
e-mail на родителот: *
Your answer
Кои јазици ги зборуваш? *
Your answer
Досегашно учество на Giffoni Macedonia *
Required
Дали досега си примил гостин од меѓународното жири на Giffoni Macedonia? *
Од која држава бил твојот гостин од минатите изданија?
Your answer
Дали твоето семејство се согласува да прими гостин од меѓународното жири на Giffoni Macedonia 2018? *
Колку гости би можел да примиш?
Доколку имаш брат или сестра кои се пријавиле или ќе се пријават за учество на Giffoni Macedonia 2018, напиши го неговото/нејзиното име и година на раѓање
Your answer
Се сложувам *
Required
Посетете ја нашата страница и .....
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms